Šalis LED dress up Kostiumas Šviesiai Iki Švyti Tamsoje Suaugusiems Kvailai šalis Kostiumas prom išvaizda Įrankis Vestido de fiesta vestirse
€7.44 €5.14

Šalis LED dress up Kostiumas Šviesiai Iki Švyti Tamsoje Suaugusiems Kvailai šalis Kostiumas prom išvaizda Įrankis Vestido de fiesta vestirse

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w8627

Savybės

1. Didelio ryškumo LED žibintai bus pristatyti šviečiantys ir mirksintys apšvietimo poveikį, lengvai pritraukti žmonių dėmesį į tamsioje aplinkoje, pvz., kostiumas šalis, Helovinas ar Kalėdų vakarėlį, naktinis klubas, maskuotis, rave festivaliai, karnavalai ir pan.

2. Kvėpuojantis ir lengvas pluošto , bekvapis ir netoksiška, skirta patobulintas naudojant saugos, specialiai 3D formuojant leidžia ergonomiškas ir patogus nešioti malonumą, reguliuojamas dirželis ir ausies kabliuko dizainas gali plačiai tilptų daugiau vartotojų, su puikiai.

3. Reguliuojamas, lankstus aliuminio juostelės ant nosies tiltas gali ergonomiškai puikiai tinka kreivė patobulintas sandarinimo efektas, paprasta naudoti.

4. Elastinga ausis kilpa ant abiejų pusių, lengvai pakabinti ant savo ausis be slėgio žalą, patogus nešioti per kelias sekundes.

5. Vidinė kišenė dizainas gali turėti keičiamos KD2.5 filtras geresnė apsauga poveikio, nemokamai pasikeisti seną naudojamas filtras su lengvumu, švarus ir higienos.

6. Paprasta ir patogi mygtuką kontrolės, greitai pereiti šviesos spalvas ir mirksėjimo režimus, atsižvelgiant į jūsų poreikius, be vargo koreguoti su mini paslėptas valdytojas.

7. Integruotas pakartotinai įkraunamas 450mAh baterija, gali būti tiesiogiai maitinamas per USB kabelis su greita prieiga prie adapteris, maitinimo bankas, kompiuteris ir kt.

8. Modernus ir stilingas , jūs galite dėvėti jį per dieną ar naktį, tiek su super kietas ir mados atrodo.

Specifikacijos

Medžiaga: Pluošto Audinio

Spalva: Balta/Juoda(Pasirinktinai)

Baterijos Talpa: 450mAh

Maitinimo šaltinis: 5V/1A, USB Įkrovimas

Įkrovimo Laikas: apie 2 Val.

Dydis: Apytiksl.160*110mm

Šviesos Spalva Pavaros Režimas:

1.Raudona Šviesa

2.Žalia Šviesa

3.Mėlyna Šviesa

4.Geltona Šviesa

5.Žydra Šviesa

6.Violetinė Šviesa

7.Balta Šviesa

8.Sprogo Balta Šviesa

9.Spalvinga Kvėpavimo Nuolydis

10.Spalvinga Mirksi Nuolydis

11.Spalvinga Kvėpavimo Mirksi

Patarimai, kaip Valyti:

Kai valymas , nelieskite vandens ties USB įkrovimo lizdas įjungti, bandyti šveitiklis švelniai, netrinkite, taip, kad nebūtų sugadinti visą optinio pluošto viela.

Po valymo, saugokite nuo saulės.Sausas jį vėsioje vietoje.

Nėra sausas valymas, arba plovimo mašina.

Pakuotė:

1* Šalies Tiekėjas

1* USB Kabelis

1* KD2.5 Filtras

1* Naudotojo Vadovas

Pastaba:

Po pardavimo paslaugos:

Jei jis neveikia/negaunate/ji yra pažeistas transportavimo metu/ ar kitos ar kitų klausimų, susisiekite su mumis nemokamai.Po patvirtiname, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai, be sąskaitos faktūros arba bet kokią informaciją apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

4.Grąžinimas:

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

5.Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis .Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Žymos: gimtadienis dekoro šalis, costum led, anakin skywalker cosplay, sekso žaislas, kaukė kaukė, quinceanera suknelę, afrikos dashiki maxi suknelė, chalatas moterims, kaukė dantys, sandėlyje.

  • Parama: Dropshipping
  • Skaičius, Vnt: 1pc
  • Proga: HELOVINAS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Švyti Reikmenys Tipas: Kiti Švyti Rekvizitai
  • Modelio Numeris: Šalies Tiekėjas
Papildoma informacija