€13.22

"Smart" PASIDARYK pats " Papildymo rinkinys Originali 49 59 CANON E489 E409 Rašalo Kasetė V2

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w8416

Pastaba: Originali rašalo kasetė(juoda & spalva) yra reikalinga šiai papildymo rinkinys,ir įsitikinkite, kad originali rašalo kasetė gali būti gerai dirbo prieš naudodami šio papildymo rinkinys.

Privalumai: kaina-originali rašalo kasetė yra per didelis,kaip sumažinti ir išsaugoti spausdinimo savikaina yra mūsų rūpestis!Kaip visi žinome,originali rašalo kasetė vis dar gali būti spausdinami, nors spausdintuvas showsthe rašalo lygis yra žemas arba tuščia (jei spausdintuvas rodo naudojamas rašalas up,tiesiog paspauskite atkūrimo mygtuką 5-10 sekundžių daryti iš naujo.tada rašalo apimties rodikliu kaitos pilka,gali eiti spauda).taigi, jūs galite pašalinti nuo padengti rašalo kasetės,padėkite šiems mažiems inkcartridge rinkiniai į originali rašalo kasetė,taikant šį metodą, jums bus pakartotinai naudoti savo originali rašalo kasetė vėl tillit neveikia.operacija yra labai paprasta,net nereikia jokios patirties, kaip įdiegti.tai tikrai pinigų taupymo ir aplinkai draugiškas "PASIDARYK pats" produktas.

Spausdintuvo modeliams: PIXMA E489 .

Už rašalo kasetę modeliai: 49 59.

Įspėjimas:Šis punktas yra tik nustatyti iš anksto filledsmall rašalo kasetė rinkinį, jis nėra tuščias originali rašalo kasetė ir papildymo rašalo.

Komplektą sudaro:1set(4pcs) iš anksto filledsmall rašalo kasetė rinkinys;1set įrankis su syringer už čiulpti oro (rankinio, pamatyti nuotraukas iš šio elemento pavadinimą arba rašykite mums vaizdo instrukcija ).

Apie laivybos:

A>: pristatymo būdas bus hongkong post oro paštu arba Kinija paštu su kelio numerį, kuris paprastai turi būti 13-39days.jei pirkėjai nori skubiai, transporto, galime išvežti prekes EMS arba DHL, Daugiau išsamios informacijos apie siuntimo mokesčius, prašome susisiekti su mumis.

B>: force majeure, pavyzdžiui, blogo oro, strike, muitinės/post office atsilikimą dėl švenčių ar kitų, pristatymas gali būti daugiau nei 39days.

C>: Reikia žinoti savo vietos importo apribojimai ir muito mokestis mokamas prieš užsakydami prekes.

D>: Už apimties užsakymus, prašome susisiekti su mumis taip, kaip vykdyti formaliojo verslo kelią.

Žymos: vyrams maudytis, kess meistras, k tegus, prekės maudymosi kostiumėliai, spa plaukti, 236 led, kess ktag v2, palydos, plaukimo glaudės vyrams 2020 m., vyrų paplūdimio boksininkas apatiniai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Struktūra: Tonerio Kasetės
  • Prekės Pavadinimas: CEYE
  • Modelio Numeris: V2
  • Suderinamos Prekės: Canon LBP
  • Tipas: Kasetės Drožlių
  • Taikoma Įranga: spausdintuvo
Papildoma informacija