Šildomas Pirštines, 7.4 V 3200 MAh Įkrovimo Elektra Šildomas Vertus Šilčiau Šilumos Šiltas Motociklu Žiemą Dviračių Sportas Slidinėjimo Pirštinės
€29.07 €25.29

Šildomas Pirštines, 7.4 V 3200 MAh Įkrovimo Elektra Šildomas Vertus Šilčiau Šilumos Šiltas Motociklu Žiemą Dviračių Sportas Slidinėjimo Pirštinės

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w8403

Savybės:

1. Geras Medžiaga: Vandeniui atsparaus audinio paviršiuje, įprastą gyvenimą, vandens purslų, ir jūs galite nušluostykite sausai laiku, kai lyja ir sninga per trumpą laiką; minkštas ir patogus medvilnės su aksomo pamušalu, geras šilumos, sklandžiai vertus, jaučiu, be atšiaurių, sklandžiai iki galo.

2. Aukštos klasės: atgal penkių pirštų vertus įkaista, mąstantis šildymo išdėstymas, atgal penkių pirštų vertus įkaista, šildymo greitis yra greitas, su sriegiu instaliacijos dizainas, minkštas ir švelnus, anti-traukti.

3. 3 lygių Temperatūros Reguliavimas: pirštinės yra du 7.4 V/2600MAH ar 3200MAH ličio baterijas, trijų lygį, temperatūra reguliuojama, 10 sekundžių greito šildymo, temperatūros diapazonas 45℃~55℃, iki 55°C, pirštinės šildymo laikas, atsižvelgiant į šildymo įrangą Ir aplinkos temperatūra gali siekti 3-6 valandas (kuo didesnė įtampa, tuo didesnė galia, tuo didesnė temperatūra, 7.4 V šildymo efektas yra geriau, nei įprasta, 3,7 V šildymo efektas)

4. Smart Touch Screen Dizainas: composite audinys medžiaga, iš rodomojo piršto ir nykščio dalis perduoda žmogaus kūno indukcinė mobiliojo telefono ekrane per pirštines, suprasdamas, paprasta operacija, net ir dėvint pirštines į šaltą žiemą.

5. Platus naudojimas: Jis tinka daugeliui scenų, tokių kaip jodinėjimas, žvejyba, golfas, medžioklė, motociklą, plaukiojimas, jodinėjimas, slidinėjimas ir kt.Laikykite savo rankas šiltu šaltą žiemą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nailonas ir medvilnės

Akumuliatoriaus medžiaga: ličio baterija (mažo dydžio,, saugos, sprogimų)

Funkcijos: padidinti šildymo srityje, aukštos temperatūros, šildymo, trijų lygių temperatūros reguliavimas, giliai vandeniui (built-in) neperšlampamas maišelis), 3D jutiklinis ekranas, naktinis atspindys.

Įtampa: 7.4 V

Baterijos talpa: 2600mAh/3200mAh

Šildymo laikas: 3200mAh: apie 3-6 valandas, high-end 3-4 valandas, vidutinės-žemos klasės 5-6 val.

2600mAh: maždaug 2-4 valandas, high-end 2-3 valandas, vidutinės-žemos klasės 3-4 valandas

Laikyti šiltai temperatūra: high-end yra apie 55 ℃, mid-range yra apie 50 ℃, low-end yra apie 45 ℃ (kuo didesnė temperatūra, tuo trumpesnis naudojimo laikas)

Šildymo plotas: penkis pirštus, nugaros, rankų ir riešo (dvigubo sluoksnio nykščio)

Dydis: (ilgis pirštinės yra apie 30CM/11.8 colių, ilgis palm yra 13CM/5.1 colių, ilgis didžiuoju pirštu yra 10CM/3.94 colių)

Svoris: apie 0.55 kg/pora (įskaitant bateriją)

Pažangi trijų pavarų termoreguliacija:

1. Įjunkite: ilgai paspauskite ir palaikykite 3 sekundes įjunkite, jungiklio indikatorius bus raudona, nurodant šildymo valstybė, o temperatūra pakils akivaizdžiai per 1-2 minutes.

2. Temperatūros reguliavimas: kiekvieną kartą, kai paspausite jį, galite pakoreguoti vieną pavara: paspauskite pirmąjį high-end, antrą vidutinio nuotolio, o trečioji low-end.Kai baterijos energija ruošiasi paleisti, temperatūra nukris, iš pradžių, kol lemputė užges ir jis bus automatiškai uždaryti.

3. Išjungti: ilgai paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, išjunkite maitinimą.

Instrukcijos:

Įkrovimas: kai raudona lemputė, jis kraunamas, kai žalia šviesa įjungta, krovimas baigtas, ir baterija yra apie 4-6 valandas.

Įjunkite: prijunkite akumuliatoriaus, akumuliatoriaus dėti į kišenę, paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką 3 sekundes, po 1 minutę, pajusite temperatūros kilimas.

Atsargumo priemonės akumuliatoriaus naudojimas: laikyti vėsioje vietoje; jei naudojami ilgą laiką, patartina įkrauti vieną kartą per mėnesį.

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Elektrinių Šildymo Pirštinės (su Baterija)

1*Ypatingas Įkroviklis

1*Anglų Vadovas

Žymos: exo šildomos pirštinės, įkrovimo šildomos pirštinės, gant motociklas, dviračių pirštinės, žieminiai kailiniai, vyrų slidinėjimo, šildomos universalios pirštinės, dj pirštinės, Baterija 3200, pirštinės šilumos, šildomos pirštinės įkraunama.

  • Medžiaga: Medvilnės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija