2 In 1 Nešiojamas Šunų Plaukų Džiovintuvas Naminių Gyvūnėlių Priežiūros Šepetys Šukos Kačių Reguliuojama Temperatūra Patobulinta Versija, Mažai Triukšmo
€31.33 €20.36

2 In 1 Nešiojamas Šunų Plaukų Džiovintuvas Naminių Gyvūnėlių Priežiūros Šepetys Šukos Kačių Reguliuojama Temperatūra Patobulinta Versija, Mažai Triukšmo

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w81575

2 In 1 Nešiojamas Šunų Plaukų Džiovintuvas Naminių Gyvūnėlių Priežiūros Šepetys Šukos Kačių Reguliuojama Temperatūra Patobulinta Versija, Mažai Triukšmo

Produkto aprašymas:

1. [3 temperatūros nustatymai] Žemos temperatūros, žemos temperatūros ir aukštos temperatūros gali padėti gyvūnėliams, sausas greitai, taupykite energiją ir išvengti skausmo ir nudegimus.Ji yra rekomenduojama, kad jūs nustatyti žemos temperatūros, kaip ir pirmasis, siekiant sumažinti šilumos ir jaukumo.Naminių gyvūnėlių plaukų džiovintuvai yra skirta mažoms ir vidutinio dydžio šunys ir katės, ir yra labai tinkamas šunims, kurie bijo plaukų džiovintuvai.

2. [Vienas pagrindinių plaukų šalinimo projektavimo] naujų viena pagrindinių plaukų šalinimo dizainas leidžia naudoti pet plaukų džiovintuvai daugiau patogiai.Jūs galite lengvai pašalinti naminių gyvūnėlių plaukų, paspausdami mygtuką.

3. [Pet saugos] nerūdijančio plieno pin saugos patarimai.Šukavimas plaukų su padengtas patarimas nebraižo augintinio odą, ir ji gali masažas gyvūnas labai.Ten yra plaukų filtro dangtelio apačioje, siekiant užkirsti kelią plaukų džiovintuvas gražu sudegino plaukų blokas.Tiesiog nuvalykite kempine po naudojimo.

4. [Lengvas ir nešiojamų] kambariniais gyvūnėliais džiovintuvas, kompaktiško dizaino, sveria tik 13 uncijų, lengva nešiotis ir laikyti.Ergonomiška rankena lengvai gali būti laikomas ir naudojamas.Tai labai patogu kai reikia sauso jūsų augintinio plaukų.Ilgas maitinimo laidas suteikia vartotojams lanksčiai judėti.

5. [Puiki Dovana] garso ši nauja patobulinta naminių gyvūnėlių plaukų džiovintuvas, yra mažiau nei 60db, kurie nebus išgąsdinti jūsų augintiniui.Ergonomiškas dizainas, pet ir patogi.Tuo pačiu metu, greitas džiovinimas ir efektyviai apdailos.Geriau nei įprasti plaukų džiovintuvai, tai gera dovana naminių gyvūnėlių mylėtojai, pet stilistai, kosmetologai, ir salonas vartotojai.

Ypatybė:

Vienas pelės mygtuku spustelėkite plaukų šalinimo

Plaukų su maža adata, taškai paprastai yra pagrindinis masažo funkcija būtų lengviau valyti ir palaikymas vieno mygtuko plaukų šalinimo.Leidžia jums efektyviau valyti augintinio kailio ir blokuoti plaukų džiovintuvas.

3 temperatūros reguliatoriumi greitis

Šaltas oras, žema temperatūra ir karšto oro. 3 nustatymai gali padėti jums sudrėkti jūsų augintinio plaukų greitai.Patogus greičio ir temperatūros yra puikus, siekiant užkirsti kelią skausmą ir nudegimus.

Jūsų AUGINTINIO saugos

Vidaus struktūrą, naminių gyvūnėlių plaukų džiovintuvas, yra termostatas, saugos saugiklis ir spiralės ventiliatorius.Produktus su aukštos kokybės ir aukšto saugumo faktorius gali veiksmingai apsaugoti vartotojus ir naminiai gyvūnai.Perkaitimo apsauga yra saugiau naudoti.

2-in-1 pet plaukų džiovintuvas 60dB.Žemas triukšmo nebus išgąsdinti jūsų augintinio toli, ir itin mažai triukšmo nebus padaryti jūsų augintinė jaučiasi sausas po ilgo naudojimo.

Senas stilius VS patobulinta versija

Pridėkite naujų funkcijų į pradinę bazę.Modernizuotos 2-in-1 kambariniais gyvūnėliais džiovintuvas apima vieną mygtuką, plaukų šalinimas, išorės, 3 temperatūros reguliuojamas funkcijas.

Vienas pelės mygtuku spustelėkite šalinimas: Tai yra patogiau jums valyti augintinio plaukų džiovintuvas ir efektyviau valyti augintinio plaukų kritimą ir blokuoti plaukų džiovintuvas.Tiesiog paspauskite mygtuką, plaukų šalinimas, jūs galite lengvai pašalinti.

Išorės: išplėstas rankena tampa siauresnė, ir ergonomiškas rankenos dizainas yra lengviau laikyti.

3 temperatūros reguliatoriumi greitis: modernizuotos 3 reguliuojamas temperatūros greičiu, gali padaryti savo medaus patogiau.Naminių gyvūnėlių plaukų džiovintuvas turi šaltas oras, žema temperatūra ir karšto oro.Jūs galite naudoti ją kaip reikia.

Padaryti jūsų gyvenimą ir patogiau yra mūsų tikslas!

Specifikacija:

Produkto svoris: 580 g

Įėjimo įtampa: AC 110V /120V

Išėjimo galia: 300W

Oro temperatūra išėjime: atsparumas 39 laipsnių, mid-range 49 laipsnių, high-end 59 laipsniai

Tuyere greitis: 4.8 m/s

Spalva: sidabrinė

Pakavimo sąrašas:

1 x Grožio džiovintuvas

1 x plaukų šalinimo šepetys

1 x vartotojo vadovas

Žymos: ryšiai šuo grooming, šunų plaukų valiklis kačių šepetys viliojimo priemonės, bodhi sėklos apyrankė, augintiniai džiovintuvas, džiovintuvas pet, kirpykla, plaukų džiovintuvas šukos, šuo džiovintuvas, kylon pet pūstuvas, "keychain" žirklių, lipdukas tualetas.

  • Kilmės: KN (Kilmės)
  • Maks. Galia: Mažiau kaip 1000 W
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Sertifikavimo: ce
  • Pavarų skaičius: 3
  • Feature3: Lengvas ir Nešiojamų
  • Feature4: pet saugos
  • Svoris: 580 g
  • Feature1: 3 Temperatūros Nustatymai
  • Tuyere greitis: 4.8 m/s
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Feature2: Vienas pagrindinių plaukų šalinimo projektavimas
  • Išėjimo Galia: 300W
  • Įėjimo įtampa: AC 110V /120V
Papildoma informacija