Smart biometrinių saugus juoda Xiaomi crmcr smart safe Cayo Anno 30Z Juoda
€196.39

Smart biometrinių saugus juoda Xiaomi crmcr smart safe Cayo Anno 30Z Juoda

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w81267

Specifikacijos

Elemento tipas: seifas

Dizainas: Paprastas

Byla Medžiaga: Metalo

Pakuotės Turinys: safe/2 mygtukai/baterijos/4 baterijos (2 varžtai

Suderinamumas: "Android" / "iOS"

"Bluetooth": Taip

Spalva: Juoda

Savybės: pirštų prieigos/30 atspaudų atmintis/sync su " mobile app/žadintuvas pranešimų/Bluetooth

Mobile app: Mi Namuose

Galia: 4 x AA

Matmenys: 300x300x400mm

Produkto Svoris: 20000 gramų

Biometrinių saugus Xiaomi crmcr smart safe Cayo Anno 30Z Juoda yra aukštųjų technologijų saugiai įrengta pirštų atspaudų skeneris.Prietaise veikia sinchronizacijos funkcija, išmanusis telefonas, kuris leis jums visada būk informuotas apie vientisumą ir saugumą dalykų, kurie yra saugomi saugiai.Kūno saugus, pagamintas iš q345 plieno, kuri turi aukštą stiprumą ir atsparumą korozijai.Tarpas tarp durelių ir korpuso, vertė ne didesnė kaip 0,5 mm.Be to, saugi, yra įrengtas drėgmės apsaugą.

Pirštų Atspaudų Skaitytuvas

Saugi, yra įrengtas трёхмерными capacitive jutikliai, kurie pateikti greičiausias ir tiksliausias pirštų atspaudų skenavimą.Atidaryti duris ir saugiai, jums tiesiog reikia palieskite palieskite mygtuką.

Sutaupykite 30 spausdina

Prietaisas yra įrengtas su built-in memory saugoti iki 30 skirtingų pirštų atspaudų.Ačiū, saugiai galės naudoti savo patikimas asmenys.

Sinchronizavimas su išmaniuoju telefonu

Saugiai palaiko sinchronizacijos funkciją su išmaniuoju telefonu.Naudodami programą galite nuotoliniu būdu atidaryti saugaus arba atvirkščiai blokuoti prieigą.Jei bandant nulaužti, pakreipti ar perkelti į saugias išmanusis telefonas gaus nerimą keliantį pranešimą.

Aukštos kokybės medžiagos

Jei prietaisas yra pagamintas iš didelio stiprumo plieno q345, kurio atsparumas korozijai.SAUGIAI bus ne prarasti savo pirminę išvaizdą daugelį metų.

Žymos: mi robotas dulkių sdjqr02rr, 8 telefonas, xiomi, biuro saugus, mijia, humidify oro xiaomi, seifai biometrinių, xaiomi mi 10 pro, 360 s5 dulkių siurblys, xiaomi mi.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: CRMCR
Papildoma informacija