S/N: C2-112 Kvadratinių Priemonė Po SIEG C2 Metalo Įrankio Laikiklis
€29.77 €20.84

S/N: C2-112 Kvadratinių Priemonė Po SIEG C2 Metalo Įrankio Laikiklis

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w80112

Gerbiami Klientai,

Ačiū už jūsų dėmesį!

Čia yra keletas punktų, turime parodyti jums prieš jums padaryti užsakymai:

1 .Kinija Post yra pigus, tačiau užtruks tokį ilgą laiką, net mėnesių.Todėl prašome pabandyti naudoti DHL ar Fedex, jei jums reikia, kad dalis skubiai.

2 .Kadangi specialių produktų, mes parduodame, tai nėra lengva, kai kurie žmonės, norėdami patvirtinti, kurių dalis yra tinkamas.

Čia yra vienas būdas perduoti (Tik už nuorodą, susisiekite gauti pagalbos, jei jūs nesate įsitikinęs, jei jis tinka) :

Apie pristatymo

1. Jei esate Brazilija, Argentina , Čilė, Turkija, prašome pateikti savo CNPJ / CPF / PVM kodas, jei siunčia per DHL/Fedex/UPS/TNT, arba mes pakeisti laivybos būdas, EMS, nepranešus.

2. Jei esate Rusija , prašome pateikti savo vardą ir pavardę .

3. Per DHL/Fedex/UPS/TNT, bus papildomai už $45, jei jūsų adresas yra nuotolinio vienas , mes chang jį EMS, jei jums nereikia mokėti nuotolinio adresą papildomų išlaidų. (Kinija Paštu Oro Siuntinių, jei nėra PINIGŲ į savo šalį )

4. Mes promiss prekės yra tokios pačios, kaip jie aprašyti, bet mes turime teisę keisti neutralioje pakuotėje be logotipo, kurie gali būti skirtingi, kaip atrodo nuotraukose.Ar gali būti didelių MOKESČIŲ reikia mokėti.

5. Jei sklypas yra nepavyko pristatyti, nes neteisingai ar trūksta būtinų siuntimo informacija, ar jūs neturite padaryti muitinės formalumus, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

Žymos: tinko įrankio laikiklis, paramos priemonė, tekinimo siaurėjantys, įrankio laikiklis, už tekinimo įrankis paštu, greitai pakeisti pjovimo poilsio, greitai chang įrankis, įrankis, savo ruožtu, , pagimdė cutter turėtojas, c2 staklės.

  • Elemento Ilgio: part number oe oem model C2-112 C2112 C2 112
  • Medžiagos Tipas: C2-112 Kvadratinių Įrankis Post/SIEG C2 Metalo Įrankio Laikiklis
  • Prekės Pavadinimas: PUOU
Papildoma informacija