1 VNT Taro-rc Drone Priedai
€12.25 €11.15

1 VNT Taro-rc Drone Priedai "Pasidaryk pats" Taro 650 Geležinis Žmogus 680Pro Fy680 Fy690S Rėmo 16mm Rc Taro Įtraukiamosios Važiuoklės Monut

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w78425

Mes naudojame www.kelioniunamai.lt standartinis pristatymas Saugiai ir greitai Visos pakuotės gali stebėjimo.pakuotės prarado gali grąžinti ir Reikalauti demage !

1 užsakymo sąraše

Taikomos Taro 650 / 680 / 690 peržiūrėti Plug and play): prisijunkite prie važiuoklės kanalo (Y linija, 5V / 0.2 imtuvą).Įrengta aukšto efektyvumo variklis lengvas, lengva surinkti Standartas: 16mm metalo PLG bumas X1 adapteris (44x17x27mm) 10.8 g Mažų įtraukiamosios važiuoklės mechanizmą X1 (66x22x24mm) 22G PLG pozicionavimo plokštelė X1 (66x39x1.7mm) 6.3 g M3x6mm varžtas x2 M2x6mm varžtas X4

Naudojama: RC sraigtasparnis S500 680 Taro 680pro 650 690s arba kitų panašių kadrų (galbūt modifikuoti pagal save)

Nuotolinio važiuoklė

Įdiegti specificcation

Iškrovimo darbai su kai kurių kadrų vaizdų

Jei jūs nežinote, kaip įdiegti ir derinti jį.Mes turime vaizdo išmokyti jus

Jei jums reikia kitų Reikmenų taro drone rėmo prašome atkreipti nuotrauką pūtė(yra dalis sąrašą ir prekės nuorodą Navigacijos mano klientas)

Spauskite ant kategorijos įrašas žemiau ir rasti kitų produktų jums reikia

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", TT.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų mokėjimo perdirbėjai.

2, jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono pabaigos, palaukite keletą minučių, tada vėl mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

3, gausime mokėjimo per 3 darbo dienas po prekių pristatymo.Mes atsiųsime jūsų išvykimo adresą, įsitikinkite, ar jūsų adresas yra teisingas.Jei norite pakeisti adresą, prašome susisiekti su mumis.

1. Pasaulio laivybos. (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

2. Užsakymo apdorojimo po apmokėjimo.

Trys.Mes tik patvirtinti užsakymą.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Rodomas vaizdas yra ne faktinė projekto, nuoroda tik.

5. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei nenorite gauti jūsų mokėjimą per 30 dienų nuo siunta, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl skirtingų inventoriaus būklę ir laiko, mes jus pasirinkti, kad laivas savo daiktus iš pirmųjų mūsų turimą sandėlį, greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grąžinti jį į 30 dienos data.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, kad būti naudojamos ir mes ne problema grąžinti pinigus ar pakeisti.Ne išimtis!

2. Visus grąžina turi būti originalioje pakuotėje, turi pateikti transporto sekimo numerį, jav, grįžti konkrečios priežasties, ir jums #.

Mes išlaikyti aukštą kompetencijos centrus, siekiame 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, prašome susisiekti su mumis iš karto, ir tada mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas.

Jei mes nežinome, šių problemų, mes negalėsime jas išspręsti!

Kaip susisiekti su mumis:

Jeigu jums iškilo klausimų apie šią prekę, prašau, duokite man žinią arba "dabar kreiptis", naudojant kairiajame viršutiniame meniu šio puslapio.Ačiū

Žymos: led taro 650, taro ironman 650 16mm, taro drone geležies rėmas, led taro rc, rėmas taro, figur geležinis žmogus, taro geležinis žmogus 650 sportas, didelis sulenda rc, legoe geležinis žmogus, jjrc taro hexacopter.

  • Transporto Priemonės Tipas: Sraigtasparniai
  • Dydis: 16MM
  • Įrankis Prekes: Asamblėjos Kategorija
  • Techniniai parametrai: KV1100
  • Modelio Numeris: 680
  • Atnaujinti Dalys/Priedai: Rėmas
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
  • Keturi varomi Ratai Atributai: Surinkimas
  • Prekės Pavadinimas: TARO-RC
  • Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Nuotolinio Valdymo Pultelis
  • RC Dalys ir Acc: Važiuoklė
  • Medžiaga: Metalo
Papildoma informacija