Rodyti Dušo Apima 12 Spalvotas Skaidres Lazerio Star Naktį Projektorius Kalėdų Helovinas Sezoninio Kalėdų Dovanos
€22.73 €18.19

Rodyti Dušo Apima 12 Spalvotas Skaidres Lazerio Star Naktį Projektorius Kalėdų Helovinas Sezoninio Kalėdų Dovanos

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w6827

Skaidrių demonstravimo Dušo with12 Spalvotas Skaidres Lazerio Naktį Projektorius Kalėdų Žvaigždė Helovinas Sezoninio Dovana Dropshipping

Aprašymas

Paversti savo namus, iš tamsos į akinantys su Star Dušo Slide Show!

Tai ryškiausia, labiausiai gražus būdas papuošti jūsų namuose už atostogas .Nustoti kovoti su savo susivėlęs, Kalėdų žiburiai ir papuošti savo namus su akinantys dizainas!Star Dušo Skaidrių demonstravimą galite projekto atostogų skaidrių į savo namus arba sienos.Styginių žibintai yra vargo pakabinti.Ir labiausiai tinka tik už vieną arba dvi šventes.

Ji turi 3 greičius žaisti savo šviesos šou .Perjungti greitai, lėtai, ir statinio tiesiog paspaudžiant mygtuką.Įsižiebti jūsų namuose greitai frenzy skraidymas snaigės.Žaisti lėtai, sauntering šikšnosparniai ir vaiduokliai sukurti klaikus atmosfera.

Jis pasižymi oro sąlygoms atsparus korpusas .Galite ekranas puikus skaidrių demonstracijos metu pirmojo žiemos sniego ar pirmo pavasario lietaus!Oro sąlygoms atsparus korpusas leidžia jūsų Star Dušo Slide Show veikti nuo-30 laipsnių pagal celsijų iki 100 laipsnių pagal celsijų.Komplekte extra-long kuolo garantuoja tai, kad jūsų veja.

Ji neturėtų būti panardintas į vandenį .Kai temperatūra žemesnė už nulį, tai gali užtrukti keletą minučių Skaidrių demonstravimo sušilti.

Suburti Šalies Viduje!

6 Kalėdų skaidres Helovinas 2 skaidrės 1 Valentino slide (širdis) 1 Velykų skaidrių 1 Šventinis slide (balionai) 1 Patriotinio slide (fejerverkai)

Žymos: lazerio žiedas, skaidrių projektorius, Glow stick, dj lazeriu, spalva naktį projektorius, lankas lėlės, lumiere lazeris juda, jeruzalės kalėdų žvaigždė, lazerinis projektorius rodo, gdcoco led šviesos.

  • Švyti Reikmenys Tipas: Kiti Švyti Rekvizitai
  • Proga: naujieji metai
Papildoma informacija