Automobilio Vairas Centro Logotipas Rėmas Audi A3 A4L A6L A8 Q3 Q5 Q7 Vairo Emblema Apdaila Dekoras Žiedas Metalo 3D Automobilių Stilius
€10.53 €7.37

Automobilio Vairas Centro Logotipas Rėmas Audi A3 A4L A6L A8 Q3 Q5 Q7 Vairo Emblema Apdaila Dekoras Žiedas Metalo 3D Automobilių Stilius

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w64266

✔ Aukštos kokybės aliuminio lydinio, medžiagos, poliruoti, patvarus, nėra lengva išnyks.Gražus ir praktiškas. ✔ Puikiai tinka, originalių automobilių radianas dizainas.Puiki apdaila, atnaujina automobilio salono su šia apdaila. ✔ Bauda kūrinys, subtilus paviršių, mados ir savitą stilių, kad jūsų automobilis ypatingas ir unikalus. ✔ Su dvipusės lipnios juostos atgal, taigi, jums tiesiog reikia žievelės ir klijuoti ant vairo, labai lengva.Taikymo Automobilis: Audi A3 A4L A6L A8 Q3 Q5 Q7 Prieš pateikdami užsakymą, prašome patikrinti automobilio vairo formos, ir palyginti.Techniniai duomenys: Medžiaga: Aliuminio Lydinys Naudoti: Perrašyti Montavimas, nereikia Pašalinti Senas Žiedas Spalva: Raudona, Mėlyna, Sidabro, Aukso Svoris: 20g Kiekis: 1 vnt

Prekės yra pristatomas su 1-3 darbo dienas, kai visas mokėjimas patvirtino.Ten bus šiek tiek vėliau šventė, kaip Nacionalinė Diena, Kinijos Pavasario Dienos ir t.t., mes stengiamės pasirūpinti, vežimas po atostogų pabaiga, tikiuosi, jūs galite suprasti.

2. Nemokamas Pristatymas visame pasaulyje

a.E-pakelis, paprastai trunka 10-20 dienų paskirties

b.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, paprastai trunka apie 16-35 dienų į paskirties šalį (Tai bus atidėta, nes savaitgaliais, švenčių dienomis, atokioje vietovėje, ir pan.)

c.Kitų komercinių metodų, prašome susisiekti su mumis prieš mokėti.

3. Apie stebėjimo informaciją (jei pasirenkate pristatymo būdus, kurie stebėjimo informaciją), prašome spausti www.17track.net jums nuoroda.

4. Jei jūs vis dar negali priimti jūsų užsakymą per 60 dienų (išskyrus Braziliją), prašome susisiekti su mumis pirmą, mes patikrinti ir išspręsti problemą.Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas apskritai, mes kartais bus atidėti savaitgalį ar švenčių dienomis, jei jūs negalite gauti mūsų atsakas po 48 valandų, prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekti su mumis el. paštu.

5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

1. Jūs turėsite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį, kai ją gavote.Jei jūs turite turėjo elementą per 7 dienas, yra laikoma, kad buvo naudojami, mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Nėra jokių išimčių.Laivybos išlaidos yra bendros tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums sekimo numerį, konkrečių priežasčių, dėl grąžinimo ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę, ir paketas su visais komponentai ir priedai įtraukti.Po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kelioniunamai.lt, arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta.

1. Jūsų patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas ir jūsų atsiliepimai bus stumti mums eiti toliau.

2. Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas, prašome palikti mums, 5-žvaigždučių atsiliepimų.

3. Jei esate snarglys patenkinti mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: audi sport lipdukas, q3, flex hp, audi a3, bmw emblema, q7, logotipas volkswagen, a4 formato rėmelis nuotrauka, audi a5, audi logotipas.

  • Savybės: Poliruoti, Patvarus, Nėra lengva išnyks
  • Prekės Pavadinimas: Automobilio Vairo Apdaila Žiedas Dangtelis
  • Svoris: 20g
  • Lipdukas Rodymas: Vairas Skydelis
  • Naudoti: Perrašyti Montavimas, nereikia pašalinti senas žiedas
  • Modelio NR.: 73853-73856
  • Pakuotė: 1 VNT
  • Taikymo Automobilį: Audi A3 A4L A6L A8 Q3 Q5 Q7
  • spalva: Raudona, Mėlyna, Sidabro, Aukso
  • Dekoratyvinis Vieta: Automobilio Vairas Centras Ženklelis
  • Tipai: Klijai Lipdukas
  • Medžiaga: Aliuminio
Papildoma informacija