Silikono Saugojimo Krepšys Daugkartinio Naudojimo Ziplock Šaldiklio Virimo Šviežių Krepšiai,Silikono Ruožas Dangteliai, Maisto Sandariai Išsaugojimo Maišas, Konteineris
€12.19 €6.71

Silikono Saugojimo Krepšys Daugkartinio Naudojimo Ziplock Šaldiklio Virimo Šviežių Krepšiai,Silikono Ruožas Dangteliai, Maisto Sandariai Išsaugojimo Maišas, Konteineris

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w5277

Silikono Saugojimo Krepšys Daugkartinio Naudojimo Silikoninės Maisto Produktų Laikymo Maišeliai Maisto Antspaudas Ziplock ,Silikono Ruožas Dangteliais Maisto Išsaugojimo Maišas, Konteineris

-Sandėliavimo maisto produktų:maisto konservavimo maišeliai yra saugi jūsų saugojimo daržovių,pieno, vaisių ir kitų maisto produktų, jūs norite.Ji gali ne tik jūsų virtuvėje, bet taip pat ir lauko išlaikyti savo mažą daiktą kartu, neleidžia jiems gauti nuostolius.

Šaldytuvas: Šiuos maisto išsaugojimo maišelis yra saugus naudoti šaldytuvai, šaldikliai išlaikyti šviežią ir antioksidantas.

Šildymas: Puikus šildymo ir maisto.Saugu naudoti mikrobangų krosnelė ir sous žiūrėk valgių.

Lengva valyti: Labai lengva valyti, saugu naudoti indaplovėje ar plauti rankomis.

-Silikono laikymo dangteliai tinka įvairaus dydžio ir formos konteinerių,daugkartiniai ir patvarūs.Plečiama maisto apima sukamaisiais formos, bet pakankamai lanksti, kad ruonių net keista-formos konteineriai.

Išsaugoti brangūs, vienkartiniai polietileno plėvele, ir sutaupyti pinigų maistui sąskaitas saugoti skanus užsiliko dar miltų.

Apie Laivybos :

Kas tiekėjo rekomenduojama laivybos metodą?

1,Mes remiame daug laivybos metodai,inclding oro paštu, pašto ir greitai express".Paprastai nemokamas pristatymas būdas yra ePacket arba China post ,mano 7-60 dienų.

2,Greitai express, kaip DHL,UPS,FEDEX,paprastai trunka tik 4-7 dienas.

Ar yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Taip,mes galime pasiūlyti didmenines kainas.mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos:

kas jūsų garantijos politikos?

1,Visos prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant,Jei pastebėsite kokių nors problemų apie mūsų produktus, prašome pranešti mums per 7days gavimo, mes bus atsakingas ir stengiamės išspręsti problemą.

2,jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės,pirkėjas žada, kad galite grąžinti prieš tai, kad baigtas (kai jūs clik "patvirtinti, kad gavo"arba viršyti patvirtinimo laikotarpį) ir atgauti visą sumą.grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs,ar galite išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.

Spalvą Ir Dydį:

1. Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas.Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra apie 1 - 3cm matavimas.Jei radote dydis produktų netelpa jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis.

2. Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Žymos: sandariai antspaudas maisto maišą, krepšys, atsparus vandeniui, krepšys namuose, sulankstomas, tualetinių reikmenų krepšys, sandariai maisto maišą silikono, parduotuvės saugojimo, plastikiniai ziploc, sandariai maisto maišą įrašus, skaidraus plastiko maišelis, krepšys instagram.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Siliceone
  • 2 straipsnis: Silikoniniai Dangteliai Ruožas
  • Prekės Pavadinimas: DIANBOSI
  • Modelio Numeris: B-005-012
  • 1 straipsnis: Silikono Maisto Produktų Laikymo Maišelis
Papildoma informacija