Jogos Kilimėlio Maišas Fitneso Sporto Didelės Vežėjas Maišelį su Universalus Saugojimo Kišenės Joga Pilates Fitneso Pratimas Juoda
€6.86 €4.25

Jogos Kilimėlio Maišas Fitneso Sporto Didelės Vežėjas Maišelį su Universalus Saugojimo Kišenės Joga Pilates Fitneso Pratimas Juoda

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w4421

Aprašymas:

- Jogos kilimėlis pagamintas iš nailono medžiagos, atsparus vandeniui, beskonis, latekso-nemokamai, PVC nemokamai, be jokių kenksmingų cheminių medžiagų.

- Tai lanksti medžiaga suteikia galimybę kartus arba curl jūsų krepšį, jūs galite įdėti ją į kuprinę ar vienos lentynos, kai jūs imtis iš jogos kilimėlis.

- Antspaudas kuprinė yra visas zip dizainas, uždaryti užtrauktukas laikyti turinio maišelį iš iškristi po pakrovimo jogos kilimėlis.

- Peties dirželis reguliuojamas ir dėvėti, atsparus smūgiams, galite pakoreguoti petį, pagal savo įpročius naudoti šį maišelį.

- Rankovės krepšys turi daug kišenių, kad jūs galite įdėti savo telefoną, popieriniai rankšluosčiai ir grynųjų pinigų, taip pat galite sustabdyti savo raktą į skylutę mažą dangtelį.

Specifikacija:

- Medžiaga: Nailonas

- Dydis: 69x16x16cm/27.2x6.3x6.3inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Jogos Kilimėlio Maišas

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos: naudotis įranga, shakti kilimėlis jogos kilimėliai, didelis jogos kilimėlis, už kilimėlis, pečių maišą, jogos kilimėlis juoda balta, jogos kilimėlis, tinka kilimėlis, masinis jogos kilimėlis, gimnastikos kilimėlis storio.

  • Prekės Pavadinimas: perfeclan
  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija