10.1 colių HK10DR2438 HK10DR2438-V01 išorės capacitive Jutiklinis ekranas talpa skydelis Austrių T102MS 3G touch
€6.12

10.1 colių HK10DR2438 HK10DR2438-V01 išorės capacitive Jutiklinis ekranas talpa skydelis Austrių T102MS 3G touch

5 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w4086

Aprašymas:

* Suderinamas su: HK10DR2438-V01

* Dydis: 10.1 colių

* Spalva: Juoda/Balta

* 100% Patikrintas prieš Pristatymas

Prašome atkreipti dėmesį, spalva, reikia prieš perkant,Jei spalva nėra pažymėtas, mes atsiųsime atsitiktinai.Jei nesate patenkintas gavęs prekes galite grąžinti ir pakeisti prekes.Tačiau pirkėjas turi mokėti už kelionei transporto, laivybos mokestis, Prašome perskaityti gaminio aprašymą atsargiai,ačiū!

Įspėjimas:

*Diegimo vadovas nebuvo įtrauktas, Mes neatsakome už bet kokią žalą, padarytą įdiegti šį priedą, prašome įsitikinkite, kad jūs žinote, kaip jį įdiegti iki pasiūlymo,Dėkojame už supratimą!

*Mes tiesiog gali garantuoti, kad vieną gavote, kurios bus suderinamos su jūsų planšetiniu kompiuteriu,

*Prašome NE pirkti, jei nesutinkate, A+ klasės, suderinamas jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis su įvairių flex kabelis, numeriai, kaip mūsų pavadinimas/aprašymas/photo narių yra iš pasiūlos rinkoje, ačiū!

1. Kiekvienas ekranas yra išbandytas prieš laivybos ir 100% darbo;Remontas/Keitimas senų, sulūžusių, krekingo,sugadintas klaidingas touch " ekraną.

2. Gavęs prekes, nereikia ašarų plėvelę, nereikia klijuoti su klijais ant nugaros, bandymo mašina pirmą, pašalinkite seną ekraną, įdėkite naujas ekranas, ir patikrinti, ar jautrumas yra normalus.Būtinai pabandykite mašina pirmą kartą.Įsitikinkite, kad kokybė yra gerai.Įdiegti iš naujo.ji yra lengva sudeginti plokštė ir touch screen, mes neatsakome.

3.prieš ryšys bandymo galia turi būti išjungtas ,Kitaip jis bus sudeginti plokštė ir jutiklinį ekraną lengvai.Jei jis neveikia, mes negali būti atsakinga.

produkto detalę:

Patarimai:

* Jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis: Jei viršuje touch panel arba stiklo viršuje yra įskilęs ar sulaužytas, bet vaizdą pagal tai gerai,tada jums reikia tik Touch Panel.Kaip parodyta paveiksle

* LCD Ekranas Tik: Jei vaizdas po stiklu yra sugadintas, ir liesti pancel yra NE tada, jums reikia tik LCD ekranas.Kaip parodyta paveiksle

* Pilnas Ekranas su Touch Panel ir LCD: Jei viršuje touch panel yra sugadintas, ir lcd vaizdas yra arba juodas skystis arba krekingo, jums reikia visą ekraną.

Žymos: ekranas ed060xh7, ekranas nextion, jutiklinis ekranas, hmi, pandora žavesio, 10 colių tft, g10 telefono, ford oda, paspauskite indikatorius, lk88 oximeter.

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: hk10dr2438-v01
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Produkto Tipas: Tabletę Touch Panel
Papildoma informacija