RIDECYLE Dviračių Galinio vaizdo Veidrodėlis Dviratį Dviračiu Išgaubti Sferiniai Platų Atgal Akyse Peržiūros Apyrankė Nemokamai Dydis
€11.16 €7.92

RIDECYLE Dviračių Galinio vaizdo Veidrodėlis Dviratį Dviračiu Išgaubti Sferiniai Platų Atgal Akyse Peržiūros Apyrankė Nemokamai Dydis

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w33603

Tai patentuotas produktas funkcijų, paprasta ir patogu žiūrėti į užpakalinio vaizdo, kuris yra svarbus dviratininkams reikia žinoti.Požymis ir dėl naujumo ir originalumo gamintojo, prašome būti tikri, kad šis punktas mūsų parduotuvėje yra originalo kalba.Nustatyti originalius ir padirbtus gaminius, prašome atidžiai perskaityti aprašymas nurodyta toliau.Savybės: · skirta važiuoti dviračiu, riešo dėvėti, patogu žiūrėti galiniai akyse; · Išgaubti tipo veidrodėlis, skirtas įvairių akyse, krištolo skaidrumo vaizdą; · Veidrodis pagamintas iš sintetinės medžiagos, nedūžtančios, safe dviračiais; · Apyrankė reguliuojamas, free dydis; · T-formos gumos sagtis, kablys/kilpa uždarymo; · Minkšti ir pralaidžios orui medžiagos, patogūs nešioti; · Su viduje kišenėje mažas carryings; · Veidrodis nuimamas, nešioti prietaisą galima skalbti; · sveria tik 34 gramų ju.Specifikacija: Medžiaga:, Nailonas, PU, Poliesteris, Spandex, Gumos ir kt.Veidrodžio skersmuo: Apytiksl. 5CM / 1.97 į.Veidrodis tipas: Sferinės / Išgaubtas Veidrodis medžiaga: Sintetinis poliesterio Dydis: Nemokamai dydis riešo dėvėti Neto svoris: 36 g / 1.27 oz.Paketą sudaro: 1 * Apyrankės Veidrodis (Pastaba: Prašome nuplėšti maža apsauginė plėvelė prieš naudojimą).

Garantija ir Garantijos:

1. Grįžti priimami, jei tai kokybės problema ir neteisinga prekės išsiųstus, sumokėsime visas išlaidas.Jei tai nėra kokybės problema, klientas yra atsakingas už visas išlaidas, įskaitant laivybos išlaidos mes mokama.Prašome grąžinti per 7 dienas nuo gavimo.

Dėmesio: neišmeskite elementų pradinės sąlygos ir fotografuoti sugedusią dalį, tada kreipkitės į mus, prieš siunčiant jį atgal.

Dydis ar Tinka Klausimų:

1. Dydis yra pagrįsti konkrečiais matavimai ir Kinijos Stendas, prašome patikrinti prieš pateikdami užsakymą, PRAŠOME PASIRINKTI DYDĮ PAGAL IŠSAMIAI MATAVIMAI, NE TIK 'DYDIS', Mūsų dydis negali pats, kaip standartinis.

Pristatymo Būdus:

1. Pristatymas per 1-5days, išskyrus atostogų.

2. Ji paprastai trunka apie 15-28 dienomis (Registruotu oro paštu), 5-7 darbo dienų (iki Express Shipping), kad dauguma šalių, o gali būti ir ilgesnis dėl griežtos muitinės Kontrolės

3. Remiantis mūsų patirtimi, ir muito mokestis gali būti mokamas ne jūsų pusėje, atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius ir kt.kuri gali atsirasti, einančios per muitinės tikrinimai, paskirties šalį

4. Excemption sąlyga: pardavėjas negali turėti atsakingi už nepristatymą ar pavėluotą pristatymą, kad dėl stichinių nelaimių, karų ar kitų priežasčių Jėgos Majear.

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra labiausiai vertingas dalykas, mes po, jei nieko netikėto neįvyks, mes esame visada pasiruošę jums padėti ir išspręsti ją su dauguma protingų sprendimų.

2. Jūs taip pat dauguma pritarė, kad susisiekti su mumis bet kuriuo metu, visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas, mes padarysime viską, kad pateikti jums džiaugsmingai pirkinių expericence su mumis.

Žymos: medžiaga vyras, vyrams, medžiaga vyrai, vyrų megztinis, vyrai rinkinys, vyrų vasara, vyrų megztinis, vyrai žiūrėti, hoodi vyrai, Vyras.

  • Veidrodis Tipas:
  • Prekės Pavadinimas: RIDECYLE
  • Veidrodžio dydis: Maždaug. Dia. 5CM
  • Lytis: VYRAI
  • Elemento Tipas: Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
  • Mount:
  • Tipas: Kvėpuojantis
  • Funkcija: galima skalbti
  • Modelio Numeris: motociklo veidrodėlis
  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Medžiaga: Poliesteris
Papildoma informacija