2S - 24S Ličio LiPo Lifepo4 LTO BMS Smart Balancer Ekranas + 1500W Įkroviklis Li-ion Baterija Sprendimas Chargery BMS24T C10325 300A
€539.21 €512.25

2S - 24S Ličio LiPo Lifepo4 LTO BMS Smart Balancer Ekranas + 1500W Įkroviklis Li-ion Baterija Sprendimas Chargery BMS24T C10325 300A

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w3285

Naudoti Vaizdo Įrašą :

Pastaba : turime anglų dokumentas , jūs galite susisiekti su mumis dėl dokumentą .patikrinkite, ar produktas atitinka jūsų poreikius, prieš jus pirkti .

BMS ir Rodyti versijoje 300A dabartinės dozatoriumi .jei jums reikia kitos srovės , kreipkitės į mus :)

Ši kaina yra BMS24T-300A + Įkroviklis + kiti priedai

Jei jums reikia R600A perstūmimo , susisiekite su mumis ~

BMS ir Rodyti :

už 2S-24S LiPo, LiFe & LiTO

Mažas energijos suvartojimas

Didelis tikslumas

2.8" TFT LCD ekranas

Programuojamas

Atnaujinta Funkcijos 1. BMS24T atkreipti srovė iš viso baterija net 24S lipo ne visiškai įkrauta (100.8 v) 2. Pridėta RS-232 prievadas, todėl išorinis įrenginys gali skaityti visus duomenis iš BMS24T 3. Dėl tos pačios Baterijos teigiamas ir neigiamas terminalo kai įkrauti ir iškrauti, BMS24T gali kontroliuoti įkrovimo ir iškrovimo atskirai. 4. Gerinti ląstelių nustatymo tikslumas 5. Pridėtinės nuo srovės apsauga per ląstelių balansavimo 6. Optimizuotas SOC tikslumą.Nauji metodai yra pagrįsti įtampos ir kulono skaičiuoti, kad imtis atskirų ląstelių impedances atsižvelgti.Prašome teisingai sukonfigūruoti baterijos talpa per Programos sąrankos meniu prieš naudojant BMS24T. 7. Papildoma srovė, AH ir WH, ir SOC sąsaja.Vartotojo dabar galite skaityti nemokamai arba iškrovos srovė, iš viso akumuliatoriaus talpa, taip pat srovės maitinimo ir baterijos talpa likusi viena paprasta naudoti sąsaja. 8. Atnaujinta relė reguliatorius naudoti 12V 3A reguliatorius maitinamas baterija.Dabar gali vairuoti tiek didelis einamosios mechanikos ir kietojo kūno relės. 9. Naudojant išorinį 15V iki 100V 3A arba didesnis, maitinimo adapteris, BMS gali valdyti 2S-24S baterijos nenurodant maitinimas iš baterijos,

Specialios Funkcijos

1. Į BMS24T naudoja pažangiausias ADC matavimo technologijų, didelio tikslumo, aukštos įtampos ir didelės srovės nustatymo grandinės.Didžiausios įtampos matavimų paklaida yra per 5mV iki 24S LiPo baterijos (102V)

2. Paramos regeneracinių stabdžių sistema, stabdymo metu operacija gali imti tešlą paketą ir iškrovimo galia (Ag) sumažės reaguoti į stabdymo galia.

3. Įkrovimo/iškrovimo srovė iki 600A.Didesnė srovė gali būti pritaikytas.

4. 1.2 už ląstelių likutį srovė yra labai naudinga, didelės talpos baterija, funkciją, galima tęsti visų ląstelių

įtampa balansas statusą trumpiausią laiką.Per temperatūra apsaugos įsitikinkite, kad sistemos saugos metu pusiausvyrą.

5. BMS24T apskaičiuoti ir parodyti įkrovimo ir iškrovimo galia (Ag), paprastai baterijos nominali galia yra nominali įtampa daugintis nominali baterijos talpa.

6. TFT LCD ekranas suteikia daug informacijos, įskaitant srovės, įtampos, galios, gebėjimai, baterijos statusą, SOC ir temperatūra ir pan.

7. BMS24T savybės maksimalus saugos ribas parametrus galima konfigūruoti, BMS24T bus signalas ir nukirpimas mokesčio arba įvykdymo pagal vartotojų setup, iš įvairiausių parametrų, ir trigged absoliučioji reitingus BMS24T bus jėga nukirpimas mokesčio arba atleidimas kelią baterija nuo gaisro.

8. Sumažinti energijos suvartojimą atkreipti srovė iš visos ląstelės arba išorinio maitinimo.

9. Dviguba maitinimo dizainas, prietaisas gali būti maitinamas iš visos ląstelės arba išorinio maitinimo.

10. Aptikti ląstelių skaičius, bet kuriuo metu, ir palyginti su suskaičiuoti aptiktas, kai įjungti pirmą kartą.Jei tai ne

vienodumo, prietaisas bus signalas ir nukirpimas mokesčio arba įvykdymo pagal vartotojų setup funkcija, gali užkirsti kelią bet kokį mobilųjį ryšį prarasti.

11. Garso signalas ir LED signalas bus užfiksuojamas, kai jokio perspėjimo įvykių atsitiko, ir tada palaukite kelias sek. nutraukė arba ne nukirto mokestis, arba išmesti.Vėlavimo laikas gali būti programuojamas.

12. Mokestis rėlę ir impulsinė relė yra kontroliuojamas nepriklausomai.

13. Du temperatūros jutikliai stebėti akumuliatoriaus temperatūra dėl skirtingos pozicijos.

14. Palaiko atnaujinti firmware programa USB prievadą.

15. BMS24T pateikti vartotojams maksimalaus lankstumo, pagrindiniai parametrai, kurie negali būti programuojami.

16. BMS24T ekranas baterija SOC ar vadinamas baterijos indikatorius panašūs su automobilio prietaisų skydelio.Ląstelių skaičius, baterija

įtampa ir baterijos indikatorius (%) yra rodomi tuo pačiu metu.

17. Tam, kad baterijos nebūtina įkrauti ir iškrauti, Paspauskite STOP mygtuką ir įveskite į "miego" režimą

išsaugoti energijos suvartojimą, šiuo režimu, Įkrovimo ir Iškrovimo yra uždrausta, ir LCD foninis apšvietimas išjungtas.Paspauskite bet kurį klavišą, kad atnaujinti normalų darbo režimą.

Žymos: 22ah, bms ekranas, yinglong lto 40ah, 14500 li jonų, lto valdyba, akumuliatoriaus valdymo sistema (bms), lto, baterija lto, a1582 baterija, 24s bms ekranas.

  • Modelio Numeris: Baterijos Valdymo Sistema
  • Prekės Pavadinimas: Alyvuogių Lapų
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
Papildoma informacija