Sulankstoma Vonia, SPA Vonia Suaugusiųjų Nešiojamų Vonia Šeimos Vonia, Vaikų Baseinas, Spa, Pirtis, Vonia Saugojimo Vonios Patalpose
€30.56 €20.17

Sulankstoma Vonia, SPA Vonia Suaugusiųjų Nešiojamų Vonia Šeimos Vonia, Vaikų Baseinas, Spa, Pirtis, Vonia Saugojimo Vonios Patalpose

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w3110

Sulankstoma Vonia, SPA Vonia Suaugusiųjų Nešiojamų Vonia Šeimos Vonia, Vaikų Baseinas, Spa, Pirtis, Vonia Saugojimo Vonios Patalpose

Kulka Taškų:

1、1. Lengva įdiegti, paprasta laikyti, lengvai nutekėti, po maudymosi.Ši vonia komplektą įeina 12 laikiklis, 1 vandens įpurškimas pagalvėlės, 1 drenažo vožtuvas, ir 1 drenažo vamzdį.

2、2. Ji nereikalauja pripučiami voniai ir yra lengviau įdiegti.Gavęs prekes, 6 skliaustuose buvo įdiegti, jums reikia tik įdiegti specialios formos laikikliais.

3、3. Lankstymo vonia yra patogiau laikyti.Vonia yra tik apie 3kg, kuris yra lengvai perkelti, ir gali būti naudojamas įvairių scenų, pavyzdžiui, lauko.

4、4. Į nebrangiai vonia tinka visiems sezonams, karšta vonia ir žiemą, ir vėsų vonia vasarą.Dydis dvigubai sulankstomas vonia yra didesnė, nei įprasta vonia, vonia, kuri yra apvalios vonia.galite išsimaudyti su savo šeima.

5、5. Ši vonia yra sulankstomas, mažas dydis, nėra vietos, reikalingos, lengva nešiotis ir sutaupyti vietos, tinka nedidelių butų ar keliaujant.

Aprašymas:

1. Lengva įdiegti, paprasta laikyti, lengvai nutekėti, po maudymosi.Ši vonia komplektą įeina 12 laikiklis, 1 vandens įpurškimas pagalvėlės, 1 drenažo vožtuvas, ir 1 drenažo vamzdį.

2. Ji nereikalauja pripučiami voniai ir yra lengviau įdiegti.Gavęs prekes, 6 skliaustuose buvo įdiegti, jums reikia tik įdiegti specialios formos laikikliais.

3. Lankstymo vonia yra patogiau laikyti.Vonia yra tik apie 3kg, kuris yra lengvai perkelti, ir gali būti naudojamas įvairių scenų, pavyzdžiui, lauko.

4. Į nebrangiai vonia tinka visiems sezonams, karšta vonia ir žiemą, ir vėsų vonia vasarą.Dydis dvigubai sulankstomas vonia yra didesnė, nei įprasta vonia, vonia, kuri yra apvalios vonia.galite išsimaudyti su savo šeima.

5. Ši vonia yra sulankstomas, mažas dydis, nėra vietos, reikalingos, lengva nešiotis ir sutaupyti vietos, tinka nedidelių butų ar keliaujant.

Savybės:

1. Kibiras yra pagaminti iš storo plastiko, minkštas, sulankstomas, patvarus ir izoliuoti.Vaikai turi būti kompensuojama suaugusiesiems, kai naudojant.

2. Naujas, vonia, yra šiek tiek kvapas, kuris bus palaipsniui išnyksta po pateikimo oro laikotarpį.

Specifikacija:

Medžiaga: poliesteris persikas oda, šilumos izoliacija, medvilnės, vandeniui atspari PVC audinio

Taikoma svoris: mažiau nei 300 kg

Taikoma ūgis: žemiau 190cm/

Vandens sąnaudos: apie 100-150L

Dydis: apie 117*70*50 cm/46.06*27.56*19.69 colių

Pakavimo Sąrašas:

Sulankstomas Vonia*1

Maišytuvas*1

Statramstis*1 Set

Teleskopinis Drenažo Vamzdžio*1

Vandens Įpurškimas Pagalvėlė*1

Žymos: sūkurinė vonia spa, pirtis sauna, suaugusiųjų vonios, suaugusiųjų nešiojamų vonia, nešiojamų spa vonia, suaugusiųjų baseinas vonia, swimava pripučiamas baseinas, vonios sulankstomas, sulenkite vonia, oro vonia.

  • Medžiaga: Kita
  • PADENGTI: Su Dangteliu
  • Modelio Numeris: Sulankstomas Vonia
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Amžiaus Grupė: Vaikai
  • Produktas: Pripučiami Vonia
Papildoma informacija