Reguliuojamas Odinis Fotoaparato Dirželis Per Petį Patogus Saugumo Kameros Reikmenys, Tinkami Fotografai
€64.98 €38.34

Reguliuojamas Odinis Fotoaparato Dirželis Per Petį Patogus Saugumo Kameros Reikmenys, Tinkami Fotografai

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w26787

Reguliuojamas Odinis Fotoaparato Dirželis Per Petį Patogus Saugumo Kameros Reikmenys, Tinkami Fotografai Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Lengvas IR PATOGUS: Neopreno juostelę paskirsto svorį puikiai, su patogiai dizainas formos, kad tilptų puikiai aplink pečių nuolat naudoti ir kelionės.

2.SUSTIPRINTA MEDŽIAGA: Patvari, sustiprinta kieto metalo plokštė saugiai fastens savo fotoaparatą ant dirželio.Plokštės taip pat yra apsauginė guma apačioje sluoksniu, siekiant išvengti slydimo ar įbrėžimų.

3.VISIŠKAI PRITAIKOMAS: Plokštės ir vaizdo kameros gali būti pritvirtinta prie trikojo, nereikia pašalinti plokštė iš fotoaparato!Savybės quick-release dizainas lengvai pritvirtinti ir šalinimo o naudoti savo fotoaparatą.Lengva fotografuoti, o kelyje!

4. JŪSŲ PUIKUS DIRŽAS: Šis dvigubas dirželis yra puikus sprendimas turi du fotoaparatus šalia jūsų.Galime įsivaizduoti, kaip ji tai padarys jūsų užimtas darbo dieną eiti lengviau ir sklandžiau.Dizaino, kad tilptų visi fotoaparatai

5.DARBO STILIUS PANAUDOTI: buvo sukurta visiškai gražus dizainas ne tik patogus, bet padarė jus stilius.Dėvėti X modelį visoje atgal, ir jos puikiai platinti pasverti abiejų pusių.Turi du fotoaparatus netoli savo klubus.Lengva prieiga prie čiupkite fotoaparatą, bet kartą, kai norite užfiksuoti akimirką.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

1.DESIGH, KAD JUMS TINKA PUIKIAI:mūsų reguliuojamas dydis, pagaminti, kad tilptų bet kuris asmuo.

2. PUIKIUS REZULTATUS : Naudodami aukštos kokybės nekilnojamojo karvės odos + kniedės medžiaga, tai rodo stulbinančių rezultatų, kai fotoaparatas ir neckband

3.SUPER KOMFORTAS: Ergonomiškas dizainas leidžia tinka įvairių žmonių pečių visiškai, ir tuo pačiu paskirsto fotoaparato svoris tolygiai per petį pagalvėlės.Ilgai vartojant padeda sumažinti nuovargį kaklo

Komplektą Sudaro:

1 X Odinis Fotoaparato Dirželis Per Petį

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , krepšys atveju, "sony" a6000, "pentax" fotoaparatas dirželis per petį, diržo kamera, krepšys, dirželis, andoer fotoaparato dirželis per petį, daržovių odinis fotoaparato dirželis, liemenė odos fotoaparatas, fotoaparatas dirželis, gaubtas leica q2.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Naudojimas: Pečių
Papildoma informacija