Survival Kit 13 1 Išgyvenimo Įrankius, Pirmosios Pagalbos Rinkinys su Išgyvenimo Pagalbos Antklodė Taktinis Žibintuvėlis, Kempingas Nuotykius
€31.93 €25.55

Survival Kit 13 1 Išgyvenimo Įrankius, Pirmosios Pagalbos Rinkinys su Išgyvenimo Pagalbos Antklodė Taktinis Žibintuvėlis, Kempingas Nuotykius

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w2579

Produkto aprašymas

Tai yra labai patogu ir praktiška išgyvenimo rinkinys, kuris ateina su 13 vienetų įranga kempingas, medžioklė, wilderness išgyvenimo, žvejyba, arba lauko nuotykius.Tai puiki gimtadienio dovana ar Kalėdinių tėtis, draugas, sūnus ar šeima.Naudoti laukinės gamtos entuziastų visame pasaulyje!

Specifikacija

Dydis: 7.8 X 4.3 X 1.9 Cm

Svoris: 1.3 lb

Komplektą sudaro:

1 × Vandeniui dėžutę

1 × Masalas

1 × Kompasas

1 × Vandens butelis sagtis

1 x Žibintuvėlis

1 × Karines, išgyvenimo peilis

1 × Vielos pjūklas

1 × 5, 1 gelbėjimosi virvę apyrankė

apima: patikimas kompasas, garsiai avarinis švilpukas, pagalbos peiliu ir 12 metrų karinio laipsnio paracord.

1 × Volframo fontanas pen

1. jūsų ideali savigynos priemonė, avarijos.stipri ataka gynybos vadovas, valdymo nusikaltėlių veiksmingai. 2. Gali būti naudojamas kaip skaldytų stiklo aparatai greitai pabėgti, kai vairavimas, esant avarinei situacijai. 3. Sklandžiai verslo pen.

1 × Daugiafunkcinis šaukštas

7 in 1 Daugiafunkcinis Spork - iziusy Lauko Multi-tool įeina Šaukštas, Šakutė, Peilis, Butelių atidarytuvas, Avarinis švilpukas, Pjūklų dantų peilis, Virvė.

1 × Pirmosios pagalbos antklodė

1,Gali būti naudojamas kaip atspindinti danga, kad siųsti signalo į gelbėtojas. 2,Teikia kompaktiškas avarinė apsauga bet kokiomis oro sąlygomis. 3,Išlaikyti kūno šilumą šaltame srityje, Tebėra/Atspindi 90% kūno šilumos. 4,Atvira, kaip baldakimu į dieną lietus

1 × Daugiafunkcinis kortelės

tinka viduje piniginės on-the-go remontas ir užduotys Funkcijos gali atidarytuvas, butelių atidarytuvas, 2 atsuktuvai, 2 liniuotes, 4-dydžio raktas, sparno veržlių raktas, 2 peiliu kraštai ir pjauti.

Žymos: lydinio pavaros, prepper, emerson, antklodė šilumos, didelis pagalbos antklodė, lauko baseinas rinkiniai, radijo išlikimo, išgyvenimo peiliai, vaistinėlės, rinkinys surviv, UniqueFire.

  • Pastaba: Ne titnagas
  • Tipas: Pirmosios Pagalbos Rinkiniai
  • Prekės Pavadinimas: Kinsmirat
Papildoma informacija