Saulės energija Varomas LED Vėjo Varpelių Skaidrus Hummingbird Vėjo Varpelių Spalvos-Keitimas Vandeniui Šalies Kieme Sodo Dekoro naujas
€9.89 €7.22

Saulės energija Varomas LED Vėjo Varpelių Skaidrus Hummingbird Vėjo Varpelių Spalvos-Keitimas Vandeniui Šalies Kieme Sodo Dekoro naujas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w2435

Saulės energija Varomas LED Vėjo Varpelių Skaidrus Hummingbird Vėjo Varpelių Spalvos-Keitimas Vandeniui Šalis, Kieme Sodas Dekoras

[[EMOJI:%F0%9F%92%8E]]【Unikalus Saulės energija Varomas Dizaino】: Užtikrinti jungiklis, saulės skydelis, ne Dėl statuso, gauti saulės energiją tiesiogiai iš saulės baterijos, vėjo varpeliais apie 6-8 valandas per dieną.Saulės vėjo varpelių būtų žėrintis dėl LED lemputės apie 6-8 valandas naktį.

[[EMOJI:%F0%9F%92%8E]]【Mutil-Spalva Keičiasi Vėjo Varpelių】: ŠEŠI LAPĖS spalva keičiasi saulės vėjo varpeliais, yra įrengtas jautrus šviesos jutiklis, LED mobile vėjo varpeliais, leistų įsižiebti automatiškai tamsoje ir švytėjimas, 7 skirtingų spalvų pasirodo, ramiai ir švelniai pereinant iš vienos spalvos į kitą.

[[EMOJI:%F0%9F%92%8E]]【Aukštos Kokybės Medžiaga LED Vėjo Varpelių 】 Mūsų saulės energija varomas vėjo varpeliais, yra patikima ir ilgaamžė ABS medžiaga, LED lemputės, vėjo varpeliais bus ne gauti prarastas arba deformuoti.Atsparumas vandeniui funkcija yra tiesiog puikiai suprojektuotas išleisti vėjo varpeliais, lauko.

[[EMOJI:%F0%9F%92%8E]]【Vėjo Varpeliais, Lauko】 yra, įskaitant S " vėjo varpelių kablys pakabinimui.Ji yra lengva pakabinti ant medžių, tvorų, terasa, sodas, veja, kitų funkcijų.Puiki dovana idėja Kalėdos, Gimtadienis, Šventė, Padėkos diena, Helovinas, Motinos Diena, Tėvo Diena.

Saulės Vėjo Varpelių Šviesos yra labai gražus, su savo spalvas.Jie keisti spalvas naktį ir sukurti įdomus, atmosfera.Puikiai tinka vidaus/lauko apdailai.

Pridėti unikalų kabo dekoro į savo lauko erdvę su šie saulės energija varomas vėjo varpelių.Puikiai tinka vejos, sodas, terasa, kieme, salė, stogo, gyvenamasis kambarys, miegamasis kambarys apdaila.

Kablys lengvai pakabinti iš medžiai, tvoros, kiemo, sodo, vejos, kitų funkcijų.Graži Dovana šeimai/draugams.Vėjo varpelių yra šventė akims ir puikus savęs auginimo.

Kai šie varpeliais smūgis vėjo, jums bus jaustis lengvai, minkšti tonai.

SAVYBĖS:

Jungiklis: ON/OFF (Pagal skydelio)

Įkrovimo laikas: 6-8 valandos tiesioginiai saulės spinduliai, aplinkos

Darbo Laikas: 6-8h jei visiškai įkrauta

Medžiaga: tinkamų ir patvaraus plastiko

Ilgas: 26 COLIŲ

Pakuotė: 6 Saulės vėjo varpeliais

Maitinimo šaltinis: Saulės energija Varomas

Žymos: sr2ez, varpelių sodas, led saulės vėjo varpelių, vėjo varpelių, hummingbird, om vėjo varpelių, saulės energija varomas paukščių vėjo varpelių, saulės šviesa, vėjo varpeliais, flamingo saulės, kelnaitės hummingbird.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Temos: Gėlė
  • Stilius: Pastoracinės
Papildoma informacija