Rankų Darbo Senovinių Darbalaukio Knygos Organizatorius Konteinerių Europos Stiliaus Royal Mediniai Talpinimo Biblija Papuošalai Saugojimo Bylos
€11.62 €9.99

Rankų Darbo Senovinių Darbalaukio Knygos Organizatorius Konteinerių Europos Stiliaus Royal Mediniai Talpinimo Biblija Papuošalai Saugojimo Bylos

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w24317

Kulka Taškų:

1、Rankų darbo: produktas pagamintas rankomis.Po daug kartų bauda poliravimo ir derliaus apdorojimo, tai high-end ir elegantiškas.

2、Aukštos Kokybės Medžiaga: Priimti rankiniai picked medinio medžiagos, pagamintos pagal daugiasluoksnių aplinkos apsaugos valdybos paspaudimų, tai su oda spausdinto paviršiaus, didelio stiprumo medžiaga, o ne paprasta.

3、Užraktas Dizainas: Kiekvienas iš mūsų dėklai yra įrengta užraktą, kuris yra patogus jums laikyti kai kuriuos vertingus papuošalus, sertifikatus ir privačių straipsniai.

4、Tonas Derinimas: pagrindiniai spalva ryškiai raudona derinama su bronzos-kaip užrakinti sugauti, duoti stiprų Europos klasikinio skonio.

5、taikymo Sritis: Ji gali būti naudojama saugoti savo mėgstamiausių mažų objektų, tokių kaip papuošalai, Biblija, pažymėjimą, ir taip pat gali būti naudojami kaip papuošalai, papuošalai, fotografija, rekvizitai ir kt.

Parametrai:

Pavadinimas: knygų saugojimo dėžutė

Medžiaga: Cunninghamia lanceolata fanera + lydinio

Stilius: Europos klasikinio stiliaus

Modelis: odos spausdinti

Dydis(apie): 23 cm * 16 cm * 9.5 cm/ 9.06 * 6.3 * 3.74 į

Funkcijos: Knygų lauke, talpinimo, saugojimo, dovana

Sandėliavimo scenos: studijų, darbastalio, miegamojo, stalčių, gyvenamasis kambarys, sodas, balkonas

Pastaba:

1. Dėl fotografavimo kampo ir šviesos, ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.

2. Dėl skirtingų matavimo kampų, dydis gali turėti klaida apie 0,5 cm.

Paketų Sąrašo:

1 * Laikymo Dėžutė

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: knyga dėžutę, pakuotės medinės knyga, box stalčius plastiko, knyga bloknotą, medinė užrašų knygelė, maišelis dėžutėje, biuro medienos, granulių knyga, pagalvė, baras lygiagrečiai.

  • Funkcijos: Knygą lauke, talpinimo, saugojimo, dovana
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • modelis: Odos spausdinti
  • Tipas: Dėklai & Dėžes
  • Produktas: Papuošalų Dėžutės
  • Grotelės Kiekis: 1
  • Stilius: Europos klasikinio stiliaus
  • Apkrovos: 100 kg
  • Talpa: 5-8 vnt Ferrero
  • Formos: Aikštė
  • Modelio Numeris: saugojimo talpyklos
Papildoma informacija