41
€196.83

41"Japonijos Samurajų Kardas Katana Juoda&Raudona sulankstyti plieno, Molio Grūdintas full tang

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w19334

Produkto Daugiau

JAV dolerių 278 / Kaina

JAV $ 199 / Kaina

JAV dolerių 253.3 / Kaina

JAV dolerių 106 / Kaina

JAV dolerių 168 / Kaina

JAV dolerių 166 / Kaina

JAV dolerių 145 / Kaina

JAV dolerių 177 / Kaina

JAV dolerių 118 / Kaina

JAV dolerių 238 / Kaina

JAV dolerių 175 / Kaina

JAV dolerių 108 / Kaina

Nauja: visiškai nauja, nenaudota, neatidarytas, nepažeista punktas (įskaitant rankų darbo elementai).Matyti pardavėjo įrašo visą informaciją.Peržiūrėti visus būklės apibrėžimai - atsidaro naujame lange ar skirtuke...Skaityti moreabout būklės

511 Aprašymas Kardas Nuotrauką Kardas Laivybos Mokėjimo Politiką Kitas Kardas iš Plieno : 41" JAPONIJOS SAMURAJŲ KARDAS KATANA JUODA&RAUDONA SULANKSTYTI PLIENO, MOLIO GRŪDINTAS FULL TANG DISKO SPECIFIKACIJOS

Bendras Ilgis: 104 cm 40.6 colių

Nagasa Ilgis: 73 cm 28.7 colių

Rankenos Ilgis: 27 cm 10.6 colių

Peilio Plotis (netoli Habaki) : 1.26 colių / 3.2 cm

Peilio Plotis (netoli Kissaki) : 0.91 colių / 2.3 cm

Ašmenų Medžiaga :Molis grūdintas hamon sulankstyti plieno su specialiųjų elgiamasi

Bhardness yra: 60HRC

Kissaki Forma: CHU-Kissaki

Tsuba Medžiaga: Aukštos kokybės Ketaus Tsuba

Habaki Seppa Medžiaga: Aukštos Kokybės Vario

Rankenos Medžiaga: Originali Ray oda + Sunku mediniai

Labai griežti Medžiaga: black&red blizgesio baigtas

Būklė: Nauja

Pakuotės svoris: 2.0 kg

Kalvė Informacija

Ašmenys : Ši duomenų bazė mūsų kardas,jūs galite pamatyti išsamią informaciją, aiškiai ir jūs galite turėti gerą Comparision!Kardas yra pagamintas iš Tamahagane Plieno ir jis yra vienas, kad kenkėjų kokybės katana kardas.naudojant Tech molio grūdintas, todėl Puikiai!Tai katana gali būti imtasi ne tik visapusiškai, bet kuriuo metu iki techninės priežiūros.jums gali nesurinkti diską iš rankena, atliekant bambuko polių.Ašmenys šis kardas yra labai aštrūs ir gali sukelti rimtus sužalojimus.

Išorinis plieno buvo sulankstyti plieno, AISI 1060 Didelis Anglies Plieno, sulankstyti 12 kartų sukurti 4096 sluoksnių aukščiausios stiprumą ir lankstumą.matoma nepatvarus, banguoto grūdų ant menčių buvo buvo sulankstyti kelis kartus per kalimo.

pagrindiniai plieno buvo pagaminti iš 1095 plienas, plieno buvo kruopščiai rafinuotas ir grūdintus, specialus molis yra taikomas ašmenų rankomis, naudojant plonas, apimantis netoli krašto ir storesnis sluoksnis per likusį peilis.tai lemia santykinai greičiau aušinimo krašto metu grūdinimas, gaminti kietąjį krašto ir minkštesnė atgal.

Šis peilis yra forma "Shinogi Zukuri" stilius.Peilis jau seniai Hi (kraujo griovelis) iš kiekvienos pusės, Tai ne tik leidžia lengvesnė peilis ir garso grįžtamojo ryšio, kai linguodavo.bet taip pat gali subalansuoti ašmenys pasiekti optimalų našumą.

Sugeria tiek privalumas dviejų rūšių aukštos kokybės plieno ašmenys ir sulankstyti į kalaviją, Tai labai gerai, pjovimo testThe naudojant TECH molio grūdintas bus edage kardas su 60HRC ir viduryje peilis su 58-59 HRC.

Ašmenys buvo ypatingas apdorotas raudonos rūgšties, kuri sukuria daug raudona ir juoda ant menčių.Raudona rūgštis neturi įtakos kokybės ir funkcionalumo peilis.

Šis peilis ateina su visiškai ilgis Tango, kurios labai padidina stiprumą kardas.šis kardas yra pakankamai stiprus, kad perpjauti per storo bambuko medis su vienu streikuoti dar aštrus gabaliuką popieriaus.

Tsuba: Į Tsuba (guard) kardas yra pagamintas iš Geležies.Į Habiki (ašmenys apykaklės) yra vienas gabalas, žalvario statybos.Du Seppas (tarpiklis) užtikrinti Tsuba.

Tsuka: Į Tsuka (rankena) core yra medinis ir jis yra sandariai suvynioti per originali Ray odos Rudos odos tradicinių wrap Ito.Į Fuchi (rankovės) ir Kashira (buttcap) yra pagaminti iš Lydinio .Tango kardas yra užtikrinti dviejų Mekugi (peg).Du Menuki (ornamentas) yra kiekvienoje pusėje Tsuka.

Labai griežti, Kad labai griežti (apvalkalas) kardas yra sunku mediniai su juoda&raudona aukšto blizgesio apdaila.Kavos laido Sage-O buvo susieta aplink šviesus varis Kurigaga (rankenos) iš juodoji kardžuvė.į Koiguchi buvo atsparios.

PREKĖS NUOTRAUKAS

TINKINTI SAVO KARDAS

Galime pagal užsakymą, kad tai kardas, pagal jūsų reikalavimus,jei norite tinkinti įvairių detalių (tsuba,ito,sageo,labai griežti).Mes taip pat galime graviruoti jūsų vardas, paprastas simbolis, ar kažkas jums patinka peilis.jei jums reikia pakeisti kai kurių dalių, siųskite man laišką per savo pranešimų sistemą, prieš ar po pirkimo,kardas bus pagamintas pagal jūsų reikalaujama.prašome tai daryti 24 valandas išvengti kardas buvo išsiųstas.

PASTABA :

A. medinis kardas stovas nuotraukoje nėra įtrauktas, jei jums reikia, susisiekite su manimi, mes galime suteikti jums nemokamai, bet jūs tiesiog mokėti papildomai $15 už kiekvieną vieną pristatymas.

Žymos: guardian angel spausdinti, balta raudona katana, samurajų kardas žaislas, han jian kardą, akame kardas, lego bionicle 6, kimetsu kardas, didelis somo, kirito kardas, demon slayer kimetsu nr. yaiba cosplay kardas.

  • Medžiaga: Metalo
  • Stilius: Japonija Stilius
  • Temos: Sportas
  • Regioninės Funkcija: JAPONIJA
Papildoma informacija