DUOMENŲ VARLĖ Bateriją Remonto Nintendo Įjungti Konsolę 4310mAh Li-ion Įkraunama Baterija NS Jungiklis Priedai
€19.14 €10.72

DUOMENŲ VARLĖ Bateriją Remonto Nintendo Įjungti Konsolę 4310mAh Li-ion Įkraunama Baterija NS Jungiklis Priedai

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w18341

4K Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

DUOMENŲ VARLIŲ naujausia versija gamepad, jūs jaučiatės labai retro su vaikystės skonį?Build-1400+ Žaidimai NE.Svarbiausias dalykas yra tai, kad mes atneš daugiau naudos mūsų draugai Rusijoje.Mes turime atskirai pridėta 500+ rusų žaidimas tf kortelę! !Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Valdytojas

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick,Ji gali pakeisti jūsų neveikia, susidėvėjęs ar pažeistų dalių , todėl jūsų duomenų valdytojas atgal į gyvenimą!Pakeitimo Kairę arba į Dešinę valdytojas kreiptuką Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con Valdytojas

*DUOMENŲ VARLĖ Mažas Patarimai

Jei produktas jums gavo neveikia, prašome nesuteikia mums blogai peržiūrėti iš karto, prašome susisiekti su mumis laiką, mes galime suteikti jums pinigų grąžinimo ir išsiimti paslaugos.Labai ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Savybės:

1. Built-in baterija Jungiklis NR planšetinio kompiuterio, žaidimų konsolės bateriją. 2. 4310 mAh gebėjimų, kad atitiktų jūsų žaidimo konsolės poreikius. 3. Įtampa: 3.7 V, srovė: 16Wh. 4. Gali būti naudojama kaip atsarginė baterija, originalus baterija yra miręs, atsarginė baterija, gali vaidinti svarbų vaidmenį.Baterija Specifikacijos: Built-in baterija Jungiklis NR planšetinio kompiuterio.Baterijos talpa: 4310 mAh Įtampa: 3.7 V Srovė: 16Wh

Pakavimo sąrašas:

1* Baterija

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Mieli draugai!Labai ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Dėl dabartinės vėluojama global express pristatymas, jie negali būti pateikti per nustatytą laiką.Dabartinė pristatymo laikas yra apie 35-90 dienų.Kad nebūtų vėlavimo pristatyti į jūsų sklypą ilgą laiką, mes primygtinai rekomenduojame rinktis www.kelioniunamai.lt Standartinis Pristatymas.Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis!Pasirinkti www.kelioniunamai.lt Standartinis Pristatymas, jūs galite mėgautis naudą: Tik mūsų produktų atlikti Nemokamai Grąžinti logotipas, ir šių aštuonių šalių gali mėgautis nemokamai grąžinamosios išmokos jokios priežasties.

Skaidri Apsauginė Atveju, Nintendo Lite Jungiklis

Specialiai Nintend Jungiklis Lite ultra-plonas apsauginis sunku galinį dangtelį caseAnti - scratch, atsparus vandeniui, anti - prakaito dėmių, anti - pirštų atspaudų.Ergonomiškas Atveju, Puikiai vertus procesas suteiks jums skirtingų regėjimo pojūtis.

4K Vaizdo Žaidimų Konsolės Parama PS1/GBA Bulit į 3000/10000 žaidimai

Open Linux " kodo sistema, su 32GB / 64GB kortele, built-in 3000 + / 10000 + žaidimai.Rusų žaidėjai taip pat gali pasirinkti 2000+ grynas rusijos žaidimas rungtynių.Palaiko žaidėjų ieškoti žaidimai, palaiko žaidėjams pritaikyti mėgstamų žaidimų ir galite žaisti ir atsisiųsti žaidimus patys.Leiskite jums būti intymus su savo šeima, draugais ir vaikais, ir pajusti žaidimo žavesį!

Saugojimo Krepšys "Nintendo" Įjungti/Perjungti Lite

Visiškai naujas dizainas daro savo žaidimų konsolės akį traukiantis.Pagamintas iš aukštos kokybės EVA medžiagos .Ta prasme, šviežumo ateina, modelis yra aiškus, ir spalva yra įmonė.Tai yra taip pat gera dovana draugams ir šeimos nariams! !

Žymos: l baterijas, atveju nitendo jungiklis, išjungti jungiklis, baterija e58, rcm jig nintendo jungiklis, nintend jungiklis maitinimo bankas, X03, data varlė, 37 baterija, žaidimas nintendo jungiklis.

  • Nintendo Modelis: NINTENDO JUNGIKLIS
  • Baterijos Tipas: Li-ion akumuliatorius
  • V: 3.7 V
  • funkcija 3: Perjungti Įkraunamas Baterijas
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Prekės Pavadinimas: DUOMENŲ VARLĖ
  • Dabartinis: 16Wh
  • Baterijos talpa: 4310mAh
  • Funkcija 1: už jungiklis, baterijos
  • Funkcijos 2: nintendo jungiklis priedai
  • Funkcija: Nintendo Jungiklis, baterijos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: HAC-003
Papildoma informacija