Įkrovimo Dviračio Šviesos diodų (LED Dviračio Žibintai Priekiniai ir Galiniai 6 Šviesos Režimo Funkcijos Dviračio priekinis žibintas IPX6 Vandeniui Lengva Įdiegti
€3.61 €2.20

Įkrovimo Dviračio Šviesos diodų (LED Dviračio Žibintai Priekiniai ir Galiniai 6 Šviesos Režimo Funkcijos Dviračio priekinis žibintas IPX6 Vandeniui Lengva Įdiegti

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w17254

Aprašymas:

[Priekinis ir galinis dviračio žibintas] Kompaktiškas ir galingas priekinis ir galinis dviračio žibintai gali saugai užtikrinti, žmonės ir kiti, ir užtikrinti, kad kiti eismo dalyviai gali jus matyti ir savo dviratį.

[6 apšvietimo režimu funkcijos] 6 apšvietimo režimai gali atitikti geriausią matomumą dieną ir naktį.Įskaitant didelis, vidutinis, mažas, lėtas, flash, įspėjimas "flash" ir greitai mirksėti.

[USB 3.0, greitai įkraunamas] built-in USB įkraunamą bateriją galima lengvai įkrauti per mikro USB kabelį (yra komplekte).

[Lengva įdiegti] galima lengvai atjungti ir stacionarių be jokių įrankių.Jis gali taip pat tinka įvairių dydžių seatposts, rankenos, sėdynės stovų, kuprinės, šalmai ir teleskopiniai kėdės, pagal jūsų pageidavimus.

[Vandeniui] IPX6 vandeniui, net ir sniego, ir lietaus, gali išvengti vandens purslų iš bet kurio kampo.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS Plastikas

Dydis: 3x2cm/1.18x0.79 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Dviračio Šviesos

1 Gabalas Fiksuotojo Sagtis

1 Gabalas USB Įkrovimo Kabelis

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-3mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Žymos: dviračių laikiklis gumos, dviračio lempa led usb, bicycl led, bicycl lempos, dviračių lempos galia bankas, dviračių policijos sirena, dviračio šviesos, corvette priekis, fjr 2002, deglas dviračių.

  • Prekės Pavadinimas: Dovewill
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Montavimo Rodymas: Rėmas
Papildoma informacija