Profesinės Pusiau pernament Antakis Liftas Rinkinys Blakstienų Kėlimo Rinkinys Blakstienų Perm Blakstienų Kėlimo Blakstienų Augimo Serumas Dropshipping
€12.41 €10.17

Profesinės Pusiau pernament Antakis Liftas Rinkinys Blakstienų Kėlimo Rinkinys Blakstienų Perm Blakstienų Kėlimo Blakstienų Augimo Serumas Dropshipping

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w161211

Savybės: 【Antakių apipjaustymas】: Natūraliai suteikia jums didelis ir gražus antakis.Labai tinka antakių formavimas, panaudota sutramdyti netvarkingų antakių ir patobulinti antakių spalvą.Padaryti savo veidą, daugiau trimatis, tobula antakių dažymas. 【Ilgai】: Po parametrą, jis gali būti išlaikomos, apie 20 dienų, jeigu ji yra gera, ji gali būti išlaikoma 45-60 dienų.Tinka profesionalams ir asmeniniam naudojimui. 【Gamtos pilnatvę】: Naujas saugos antakių rinkinys su vienodos tekstūros, kurti 3D gamtos ir puikus antakius.Kai natūralių antakių teptukas yra daugiau, tai bus daugiau storį, apimtį ir tekstūrą.Padaryti jūsų makiažas gražesnė. 【Išskirtinį išvaizdą】: išvaizda yra graži bet kokia proga-esant ypatingoms aplinkybėms, jūsų antakiai bus pasirengę bet kuriuo metu.Su mūsų antakių pakėlimo komplektas, jūsų akys bus paruoštas vestuvių, paskyrimo ar baigimo ceremonijoje.Techniniai duomenys: Odos Tipas:Visiems odos tipams. Tinkamumo laikas:2 metų Lytis:Moteris Šalis/Regionas Gamyba:Kinija, KAIP NAUDOTI 1.Naudojant #1 valikliu losjonas aišku ne tepalo,dulkių ir sudaro likučiai antakius. 2.Taikyti #5 antakis liftas klijai ant antakius, 3.Teptuku antakius pagal Y formos šepetėliu,tada apimantis clingfilm apie antakius 10 minučių. 4.Taikyti #2 perm losjonai apie antakius,apimantis cligfilm apie antakius 10minutes. 5.Taikyti #3 fiksavimo losjonai apie antakius,apimantis clingfilm apie antakius 10 minučių. 6.Naudojant #1cleanser losjonas clearoff visi perm likučių.Galiausiai,taikyti #4 mityba lostions remonto antakių.Apimantis clingfilm apie antakius 10 mibutes.Pastabos: 1.Prašome leisti 2-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingos šviesos tarp skirtingų ekranų, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi, Ačiū už jūsų supratimą.

Salonas Grožio Perm Losjonas, skirtas blakstienų plaukų sugarbanojimo rinkinys.Salonas ar Asmeniniam Naudojimui.Garbanoti ir Maistingas Blakstienų.Priimti OEM,Sveiki atvykę į Klausimą!

Techniniai duomenys:

1. Silikono plaukų sugarbanojimo lazdele: 5 porų(S,M,M1,M2,L)

2. 2 Heands Y-formos Šepečiai plaukų sugarbanojimo: 5 vienetų

3. Valiklis agento:1 buteliukas

4. Plaukų sugarbanojimo agento: 1 buteliukas

5. Tvirtinimo agento: 1 buteliukas

6. Drėkinamasis agento: 1 buteliukas

7. Plaukų sugarbanojimo klijai: 1 buteliukas

8. 5 ml/butelis

9. OEM/ODM:Priimti 10.Pakuotė:Visai mažas rinkinys vienoje poly bag,sutaupyti vietos ir laivybos kaina.Labai Nuostabus Blakstienų Perm Komplektas: Mini Rinkinys,Lengva Nešiotis.1

Mini Rinkinys Apima visas plaukų sugarbanojimo Įrankiai.

Po plaukų sugarbanojimo,blakstienas galite Laikyti Kėlimo 3 mėnesius!Tinka Salonas Konferencija,Su šiuo Perm Rinkinį,Galite Pasidalinti Savo Patirtimi su Kitais.

Rodyti kitiems, Kaip Perm Blakstienas Liftas!Padidinti Savo Verslą,Labai svarbu, Makiažas Produktas Jūsų Įmonės ar Parduotuvės,plaukų sugarbanojimo Lahes Kėlimo dabar yra labai Populiarus visame pasaulyje!Skatinti jį į Savo Studentų ar Pradedantiesiems,geras būdas stiprinti.

Žymos: rinkinys tab, antakių, dropship moterims, blakstienų augimo serumas, 3d a20, blakstienų serumas, pratęsimo blakstienų rinkinys, baisidai blakstienų kėlimo rinkinys, blakstienų liftas, blakstienų serumas.

  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Modelio Numeris: Pusiau pernament Antakis Liftas Rinkinys
  • Svoris: 1 Set
  • Komponentas: Blakstienas Blakstienų Rinkinys Plaukų Sugarbanojimo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudos: GARBANOTI
  • NET WT: "PASIDARYK pats" Blakstienas Kėlimo Rinkiniai
  • Dydis: Full Size
  • Tipas: Blakstienų Augimo Gydymas
  • Sertifikavimo: GZBJZ
  • Pažymėjimo Numeris: .
Papildoma informacija