Didelis Kraštų Apsauga Kibiro Kepurę Su Virvele Žvejys Bžūp Unisex Vasaros Vyrai Moterys Žvejys Skrybėlės Sun Beach Kepurės
€3.72 €2.80

Didelis Kraštų Apsauga Kibiro Kepurę Su Virvele Žvejys Bžūp Unisex Vasaros Vyrai Moterys Žvejys Skrybėlės Sun Beach Kepurės

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w155200

Pavadinimas: Europos ir Amerikos vėjo žvejys skrybėlę

Tipas: Žvejo Skrybėlę

Medžiaga: Poliesteris

Dydis: Vienas Dydis

Bžūp stilius: dome

Stilius: mados

Modelis: vientisos spalvos

Minios: vyrai, moterys

Tinkamas sezonas: Viskas sezonas

Dydis: Galvos apimtis 56-58CM / 22.05 * 22.83

Spalva: Chaki, Tamsiai Mėlynas, Juodas, Tamsiai Pilka, Smėlio

Storis: Plonos skirsnis

Pateikiama: 1 * skrybėlę

Pastaba: spalvos produktas yra pagrįstas spalvų gavo.Dydis išmatuotas rankiniu būdu, ir ten bus 2-4cm klaidą, prašome, atleisk man!

Funkcijos: 1. Jis gali būti naudojamas tiek vyrams, tiek moterims.Jis yra pagamintas iš poliesterio, stiprus ir atsparus posūkiais ir apsukų, tai bus ne išnyks ar raukšlių.Ji priklauso atsitiktinis ir mados Europos ir Amerikos stilius.

2. Bžūp medžiagos savybės: atsparus vandeniui, vėjo, kvėpuojanti.Ji yra įrengta su stora švarkelis, todėl nėra reikalo nerimauti dėl stiprių vėjų, ir skrybėlę yra lengvas ir lengvai sulankstoma.Jis naudoja profesionalūs apsaugos nuo saulės gaminiai sumažinti saulės spindulių, apsauga nuo saulės, izoliacijos ir ventiliacijos.

3. Skrybėlių yra orui ir patogūs, su anti-prakaito juosta viduje, gera prakaito absorbcija veiklos, sulankstomas dizainas, šviesos saugojimo ir lengva nešioti.

3. Yra 5 spalvų rinktis, jūs galite pasirinkti spalvą pagal savo pageidavimą.

4. Kokybės Užtikrinimo-hat yra neutralus stilius, kuris gali būti dėvimas su jūsų draugė ar draugas, kad pora stilius.

5, dydis-tinka galvos perimetras tarp 56-58CM / 22.05 * 22.83, prašome atidžiai perskaityti ir paprašyti, klientų aptarnavimo, prieš pateikiant užsakymą

Žymos: didelis kibiras skrybėlę, bucket hat dydis, moteris rankoje krepšys su nemokamas pristatymas, žvejys skrybėlę vyras, paplūdimys bžūp vyras, kepurę nuo saulės, kibiro kepurę moterims, bucket hat vyras, didelis dydis kibiro kepurę, bucket hat vyrų dydis.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lytis: MOTERIS
  • Modelio Numeris: saulės skrybėlę
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Funkcija: Skėtį nuo saulės
Papildoma informacija