Inya Megzti Antklodė vientisos Spalvos Pliurpalas Iškilumo Antklodė Šiaurės Dekoratyvinis Antklodė už Sofa-Lova Mesti Stambusis Megztiniai Mesti Antklodę
€10.88 €5.44

Inya Megzti Antklodė vientisos Spalvos Pliurpalas Iškilumo Antklodė Šiaurės Dekoratyvinis Antklodė už Sofa-Lova Mesti Stambusis Megztiniai Mesti Antklodę

5 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w15513

Specifikacijos

Medžiaga: 100%akrilo,minkštos, kaip vilna Dydis: 127X172cm įskaitant 10cm kutas 530g/vnt 130x240cm įskaitant 15cm kutas 710g/vnt Vakuuminis įpakavimas: 30x30x5cm dydžio 127x172cm 45x35x6cm dydžio 130x230cm Spalva:Kaip pavaizduota Funkcija 1.Audinys nėra lengvai deformuojasi.Antklodė neblunka. 2. Švelnus ir lankstus,Orui,Aplinkos ir sveikatos. 3.Įsivaizduoti, kaip švelnus viso kūno apkabinimas, kai jums atsipalaiduoti ant sofos ar užmigti. 4.Minkštas,patogus ir kvėpuojantis.Paketas Apima: 1*Antklodė Pastaba:gali būti 1-3cm klaidų ir šiek tiek spalvų skirtumas dėl interneto prekybos

INyahome Antklodė

Jaukus namų tekstilė kiekvienas jūsų šeimai bus meilė.Mes visada svajoja naujų būdų, kaip padėti jums miegoti gerai ir gauti kad papildomų bitų komfortą visą dieną, viskas padaryta taip, kaip jūs gyvenate, kaina, atsižvelgiant į jūsų biudžetą, ir pristatyti tiesiai į tave su šypsena.

VISA tai už JUS

Inya Mezgimo Mesti Antklodę mišiniai deimanto modelis dekoratyviniai kutai, kurie bus pridėti madingas ir elegantiškas apdailos prisiliesti prie savo kambarį.Atrasti ištisus metus šilumą ir odos draugiškas akrilo mesti antklodę bet kurioje vietoje, pavyzdžiui, vyniojimo save su mūsų super minkšta antklodė, o turintys šeimos filmą naktį ant jūsų sofos, sofos ir lovos.Lengvas mesti antklodė gali būti lengvai supakuoti į maišą, keliaujant su draugais visais metų laikais.Minkštas, jaukus mesti yra puikus būdas įtraukti jaukus komforto vėsioje naktų. 100% akrilo antklodės yra puikus žmonių, kurie yra jautrūs padidinimo vilnos pluoštas.Prabangiai minkšta ir šilta, tai mesti gabalas bus gražiai paryškina savo namuose su savo unikaliai šiuolaikiškos tekstūros ir stilius.

RANKŲ KUTAIS

Baigė su gražus pakraščiuose, šis prabangus metimas bus gražiai paryškinti savo erdvę prabangus tekstūros ir stilius.

UNIVERSALUS ANTKLODĖ

Vilna-kaip megzti antklodė yra puikus akcentas gabalas į savo kambarį: kaip dekoratyvinis mesti už sofos, sofos ar lovos

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS

Pagaminti iš 100% minkštos akrilo, mūsų megzti mesti antklodę telpa ir skalbimo ilgalaikiam naudojimui.

LENGVA VALYTI

Mesti antklodės yra lengva švarus ir sausas, greitai: skalbimo mašinai šalto ir būgniniai sausas mažai.

Gera kompanija, į savo gyvenimą

Ultra-minkštas ir Lengvai atlikti Inya Akrilo Trikotažo Mesti Antklodė yra puikus pasirinkimas keliaujant.Pasakų žakardo modelis ir neutralių spalvų atgaivinti mesti antklodę su elegantiška ir atskirti išvaizdą papildyti savo kambarį dekoro.Atsižvelgiant antklodė namuose ir turėti gerą bendrovė savo kasdieniame gyvenime!

Spalvotas ekranas

Apie laivybos

We will ship prekę(s) per 7 darbo dienas, po mokėjimo.prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo.Jei jums nereikia gauti savo prekes po 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes asistentas jums išspręsti problemą.

Pristatymo terminas

Kinija Paštu, Oro Paštu, Tai paprastai imtis 10-60 darbo dienų atvykti(Pristatymas į Braziliją trunka apie 30-90 dienų.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,Ji paprastai trunka 14-90 darbo dienų atvykti.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,pateikti Sekimo Numerį, kad Tik gali būti stebimi per Kinijos.Jei jums reikia Sekimo Numerį, kad gali būti stebimi jums vietos šalis, prašome Pasirinkti, Pristatymas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu, Registruota.

Atsiliepimai

Jei produktus ir paslaugas iš mūsų, yra įsitikinusi,jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių Išsamios Pardavėjas Reitingai yra labai dėkingi.Mes palikti teigiamą atsiliepimą, gavęs teigiamų atsiliepimų iš jūsų.Kai jūs norma laivybos dalis , prašome imtis tarptautinio verslo atsižvelgti.Mūsų tikslas-ne, įsitikinkite, kad turite malonią su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, jausmas ir nusivylimas, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų ar klausimų,prašome būti laisvai susisiekti su mumis,mes mielai asistentas jums.Mes stengiamės atsakyti į jums kaip ir anksčiau, kaip įmanoma, tačiau dėl laiko zonos skirtumo,mes negali būti galėtų atsakyti jums nedelsiant.Pateikite 24 darbo valandas, už mus, kad atsakyti,ačiū už supratimą.

Žymos: sofa-lova, sofa mesti, žirafa rankšluostį, mha plushie, pledas ant sofos, h logotipas antklodė, Lovos Antklodė, svertinis antklodė etsy, dekoro šiaurės, mergina vaza.

  • Medžiaga: 100% Akrilo
  • Spalvos Atsparumas (Grynas): 4
  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Naudoti: Lėktuvas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Technics: Megzti
  • Stilius: Žakardo
  • Sezonas: Pavasario/Rudens
  • Plauti Stilius: Automatinė Plovykla
  • modelis: Paprastas Dažyti
  • Rinkinys Tipas: No
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Formos: Stačiakampis
  • Tipas: Sriegio Antklodė/Rankšluosčiu Antklodė
  • Svoris: 530g/720g
  • Funkcija: Nešiojamieji
  • Reitingas: Klasės
Papildoma informacija