Dviračių Padengti Ratų Padengti Kambario Dulkėms atsparus Vandeniui Sniego, atspari UV atsparus Ir Apsaugoti Pedalus galima Skalbti
€9.18 €8.26

Dviračių Padengti Ratų Padengti Kambario Dulkėms atsparus Vandeniui Sniego, atspari UV atsparus Ir Apsaugoti Pedalus galima Skalbti

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w15148

Savybės:

Išlaikyti Savo Dviratį, Švarios:

Dviračių dangtelis saugo jūsų dviratį nuo dulkių, rūdžių, drėgnasis vandens garas, saulės ir įbrėžimų, taip pat apsaugo grindis & sienos apsaugotas nuo purvo ir padangų žymės.

Aukštos Elastinga Medžiaga:

Pagaminti iš aukščiausios kokybės poliesterio ir spandex, kad yra pakankamai lanksti, kad atitiktų jūsų dviratis puikiai.

Patogu ir Lengva Saugoti: Ši danga yra lengva sulankstyti/atsiskleisti ir nešiotis, kad būtų galima lengvai susikrauti, siekiant sutaupyti vietos ir jį pasiimti visur, kur jums eiti.

Tinka Daugumai Rūšių Dviračiai:

Ši dviračių padengti atitinka 26-28in dviračiai.Ilgis 150cm, plotis 48-58cm, elastinės juostos atidarymo 66cm, ir ji gali pasiekti geresnių rezultatų po tempimo, todėl nesvarbu, ar ji yra Kalnų Dviratis, Cyclo-cross Bike, Kelių Dviratį, Fiksuotos Pavaros Dviratis , Cruiser Nuoma, Žvyras, dviračių ar kitų tipų dviračių, Galite naudoti šį dviračio rato dangtelį.

Elastinga juosta privalomas, ne slydimo:

Aukštos elastinga diržo dizainas krašto apsaugos dangtelį, kad neslystų ir užkirsti kelią dulkių / ultravioletinių spindulių, dilimui ir įbrėžimams, bei išvengti nešvarumų.Duoti savo dviratį, geriausia apsauga.

Lengva Įdiegti Be Jokių Įrankių:

Ištraukite išorinės elastinės juostos, uždėkite rato dangtį ant priekinių padangų dviračių, liftas rato dangtelį ir išimkite galinių padangų dviračių tuo pačiu metu, nuimkite rato dangtelį po dviračio įdėti, ir reguliuoti atidarymo elastinės juostos tegul tai bus stabilios, priekyje ir gale dviratis, ten bus ne lašas po to, kai jūs įtraukėte ją, jūs galite lengvai įdėti ir ištraukite.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Dviračiu Rato Gaubtas

Medžiaga: poliesterio ir spandex

Ilgis: 150cm

Plotis: 48-58cm

Elastinės juostos atidarymas: 66cm

Pakuotės dydis: 35*27*4cm

Pakuotės svoris: 230g

Paketų sąrašo:

1 x Dviračio Rato gaubtas

Žymos: dviračių padengti vandeniui, "kuga" rato gaubtas, dviračių crankset dangtis, dviračių padengti vandeniui, rim, aliuminio pedalų, mielas batai padengti lietaus vandeniui, dviračių acessories naudotis, dviračių dangtis, Dviračio Rankenos Stovo.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija