Automobilių Logotipą, Oro Gaiviklis, Difuzorius Kvepalų Dvigubai difuzijos porų Kvapas galinio vaizdo Veidrodis Diamond apdaila Pakabukas Kvepalai Automobilių
€20.68 €10.54

Automobilių Logotipą, Oro Gaiviklis, Difuzorius Kvepalų Dvigubai difuzijos porų Kvapas galinio vaizdo Veidrodis Diamond apdaila Pakabukas Kvepalai Automobilių

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w13460

Savybės:

★Skaidriai ir trapus stiklo butelį ir reguliuojamas grandinės, metalo kutas ir krištolo intarpais, įmontuotas į automobilį, logo dizainas, Crystal bling vidaus apdaila suteikia jums ir jūsų automobiliui unikalų mados.

★Šis automobilis pakabukas yra ne tik graži apdailos automobilių ar namų, bet taip pat gali, kaip automobilių oro gaiviklis, taip, kad jūs galite išlaikyti džiaugsmingą nuotaiką.

★Išskirtinį dizainą, high-end dovanų dėžutė pakuotės, tinka dovaną šeimos nariams ir draugams gimtadienio, Valentino Dienos, Kalėdų diena, Padėkos Diena, Tėvo Diena, Motinos Diena ir pan.

★Dvigubai difuzijos skylę dizainas, veiksmingiau išlaikyti šviežias oras į automobilį

Techniniai duomenys:

Ilgis: 34 cm ( 13.4 colių )

Buteliuko Talpa:15 ml

Pakuotė:

1 * Automobilių Oro Difuzorius

1 * Šiaudų

1 * Tuščias Butelis ( neapima kvepalai viduje).

Pastaba : Kadangi kvepalai yra skystis, jame negali būti išsiųstas paštu ir biure.Todėl jūs turite naudoti kitą kvepalai, kurie jums patinka.

Žymos: golfo klubas, pagani, plytelių dalykėlių, necklac, automobilio lipdukas, evoliucija sienos, kietas įtaisą, figur stebuklas, gna mercedes, automobilio pritaikymas priedai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija