Siurblys Pripučiami Vandens Žaisti Kilimėlis Kūdikiams, Kūdikių Lopšelio Vaikas Nuskaitymo Vandeniu Kilimėlis Žaisti mat Bamblys Padas
€14.47 €7.96

Siurblys Pripučiami Vandens Žaisti Kilimėlis Kūdikiams, Kūdikių Lopšelio Vaikas Nuskaitymo Vandeniu Kilimėlis Žaisti mat Bamblys Padas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w13338

(1)Klausimas: Ar motina turi aštrų kvapą?

Atsakymas:

Nėra.Jaučiuosi labai nustebinti, kai aš atidaryti vandens motina.Mano medaus myliu baby žaisti motina.

(2)Klausimas: Kokia medžiaga tai kilimėlis, pagamintas iš?

Atsakymas: Jis yra pagamintas iš PVC ir yra aukštos kokybės.

(3)Klausimas: Kokia amžiaus grupė, tai motina?

Atsakymas: Nuo Trijų mėnesių amžiaus iki kūdikis pradeda vaikščioti būtų idealus amžius

1. Sensorinės Stimuliacijos kūdikio, kol jie žaidžia.Duoti kūdikiui, kai pilvukas laiko, o jie pramogauti save su mūsų pripučiami vandens veikla, mat.Pediatrų labai rekomenduoju pateikti kūdikiai apie savo tummies žaisti, nes jis padeda stiprinti kojų ir rankų raumenis, siekiant parengti juos nuskaityti.Tummy time žaislai yra įdomus būdas padėti jūsų kūdikiui patenkinti savo vystymosi etapus.

2. Lengva Surinkti pilvą laiko žaislas kilimėlis yra pasirengę ne kartą.Tiesiog išpūsti tai, įpilkite vandens, ir jūsų kūdikis yra pasirengusi lytėjimo ir vizualiai įdomus.Ryškus ir spalvingas putų žaislai judėti vandenyje, stimuliuojantis jūsų kūdikis s akių judesių koordinacija, o skatinti juos pakelti ant rankų sugauti plūduriuojanti jūros gyvūnų.

3. Unikali Dovana kūdikių dušai.Tai unisex kūdikių žaislas bus dėkingi, tėvų ir nėra parduotuvėse.Don t būti, kad asmuo, kuris perka naujagimių drabužiai, kurie yra peraugo iki kūdikis gali dėvėti juos.

4. Mūsų Patvarus Ir Nuotėkio Nemokamai jutimo pilvą laiko žaislai yra pagaminti iš ekologiškai sunkiųjų PVC, suteikti jums su netvarka nemokamai ir linksmai pramogauti, jūsų kūdikis berniukas ar mergaitė.Šis vanduo veiklos paglostyti motina žaislas yra aprobuotas vaikams nuo 3 mėnesių ir daugiau.

5.Padovanoti dovaną, kuri skatina kūdikį s natūralus smalsumas, o padėti joms sukurti savo smulkiosios motorikos įgūdžius.

Aprašymas

Savybės:

Lengva Surinkti pilvą laiko žaislas kilimėlis yra pasirengę ne kartą.Tiesiog išpūsti tai, įpilkite vandens, ir jūsų kūdikis yra pasirengusi lytėjimo ir vizualiai įdomus.Ryškus ir spalvingas putų žaislai judėti vandenyje, stimuliuojantis jūsų kūdikis s akių judesių koordinacija, o skatinti juos pakelti ant rankų sugauti plūduriuojanti jūros gyvūnų.

Unikali Dovana kūdikių dušai.Tai unisex kūdikių žaislas bus dėkingi, tėvų ir nėra parduotuvėse.Don t būti, kad asmuo, kuris perka naujagimių drabužiai, kurie yra peraugo iki kūdikis gali dėvėti juos.

Padovanoti dovaną, kuri skatina kūdikį s natūralus smalsumas, o padėti joms sukurti savo smulkiosios motorikos įgūdžius.

Specifikacija: Medžiaga: PVC Vožtuvas: 6P Aplinkos Apsaugos Dydis: 66 x 50 cm storis: 30 gijų (0,30 mm) Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyti

Paketą, įskaitant:

1 x kūdikių vandeniu kilimėlis (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Pastaba:

Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Žymos: kūdikių vonia siurblys, žaisti bamblys, sulenkite kūdikį vonioje, juokinga pelės mygtukai vaikams, pavadinimas šaukštas, kūdikių playpen žaisti, kūdikių spa vonia, kūdikių treniruokliai pardavimas, pripučiami kūdikių vonios, pripučiami kūdikių curl.

  • Amžiaus Grupė: Kūdikiams
  • PADENGTI: Be Dangčio
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • 1: Švietimo
  • Produktas: Pripučiami Vonia
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: JJ09726
  • Tipas: Kubilai
  • Prekės Pavadinimas: Tonewan
  • 2: Kūdikių Žaislai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija