Besegad Vertikaliai Nešiojamas Stovas Reguliuojamas Aušinimo Atramos Bazė Mount
€11.23 €8.98

Besegad Vertikaliai Nešiojamas Stovas Reguliuojamas Aušinimo Atramos Bazė Mount "Apple MacBook Pro" ir "Mac Book" Lenovo " Tablečių Turėtojas

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w11333

Daugiau Produktų:

Besegad Dual-slot Vertikaliai Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio Aušinimo Stovas Atramos Laikiklis, skirtas Apple MacBook Pro Mac Book Lenovo Tablečių

Informacija: Naudojant šią paramą stendas, lopšio jūsų nešiojamas vertikaliai, gauti jūsų darbo vietoje arba darbo vietoje, švarus ir organizuotas.Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, ir integruota, kietas ir ne lengvai deformuojasi, stovi ant darbalaukio.Didelis daugelio tipų nešiojamųjų kompiuterių ir ji taip pat gali saugomi tabletės, telefonas, knyga ir kt.typeA:Reguliuojamas dizaino, kad ji tinka daugumai rūšių nešiojamuosiuose kompiuteriuose, kurių storis svyruoja nuo 4,6-10cm.typeB:Didelis daugelio tipų nešiojamuosiuose kompiuteriuose, kurių storis per 17.55 mm/0.69 colių,ir tai dydis yra 187 x 105 x 54 mm/7.36 x 4.13 x 2.13 colio typeC:tinka žemiau 17inch nešiojamojo kompiuterio,Nešiojamojo kompiuterio, dydis yra 150x81x63mm, Minimalus koregavimas atstumas:11mm,Didžiausia padarinių atstumas:32mm Specifikacija: Medžiaga: aliuminio lydinys Pastaba: tik stand, kiti daiktai nėra įtraukiami!Įspėjimas:gali turėti kai kurių Spalvų skirtumas, nes šviesiai, jei atsižvelgiant nuotrauka.

Pakuotė:

1 x Stovas

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: mac book air 13 atvejų etui, mac nešiojamojo kompiuterio stovas vertikalus, k2 stendas, mini aušinimo, macbook stovėti vertikaliai, "imac" parama, "mac pro", savininkas macbook, android dvr veidrodis, knyga parama.

  • Modelio Numeris: Nešiojamojo Kompiuterio Stovas
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Besegad
  • Medžiaga: Metalo
Papildoma informacija