Magija Burbulas Greitai Putų Tualeto Valiklį, Greitai Nutekėjimo Valiklis Karšto Kriaukle Dragos Bom
€3.60

Magija Burbulas Greitai Putų Tualeto Valiklį, Greitai Nutekėjimo Valiklis Karšto Kriaukle Dragos Bom

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w109810

Universalūs Greitai Putų Tualeto Valiklį Į KREPŠELĮ Greitai Putų Tualeto Valiklį, yra inovatyvus valymo paketą, specialiai sukurtas siekiant pašalinti užsispyręs rūdys & dėmes sukauptas unitazo.

Sudaro magija putų dalelių , valymo milteliai iš karto putų, kai susiduria su vandeniu .Numatoma, visi aplink galingas valymo , pašalinant paslėpti dėmes, kalkių nuosėdoms ir rūdims.

Veiksmingai užkirsti užsikimšimas, drenažo, su minimaliomis pastangomis , suteiks jums švarų ir higienišką namų aplinką!SAVYBĖS: Magic Putų Dalelių:

Suformuluoti citrinos rūgštis, soda, paviršiaus aktyvioji medžiaga, aktyvusis deguonis, giliai valanti keliomis kryptimis, pašalina paslėpti dėmių ir sutvarkomas kiekvienas kampelis.

Galingas Valymas:

Iš visų pusių valymo ir ištirpsta užsispyręs rūdžių kalcio ir kalkių nuosėdoms net žemiau vaterlinijos.Pašalina kvapą, ir deodorizes su šviežių kvepalų.Saugus Liesti:

100% saugus, ne-dirgina, ne kenkia rankas, negalės grindų, siekiant patenkinti įvairius poreikius.

Lengva Naudoti:

Atsisveikinti energingas plovimas, pridėti reikiamas kiekis vandens ir iš karto putos, pamirkykite 30 minučių, tada švelniai valyti ir plauti.Multi-Poveikio Valiklis:

Mūsų tualetas cleaner yra geriausias tualetas, grindys, drenažo, kriauklė, skalbimo mašina, visų rūšių vamzdžiai, grindų plytelės ir kiti, kuriuos sunku išvalyti vietas.

KAIP NAUDOTI: Užpilkite šį gaminį į vietos turi būti valomos.Pridėkite reikiamą kiekį vandens ir tuoj pat putų.Pamirkykite 30 minučių, tada švelniai valyti ir plauti.

Techniniai duomenys:

Dydis: 10.5 x 3 cm

Svoris: 0.16 kg

Pakuotė:

1x universalūs Greitai Putų Tualeto Valiklį

Žymos: tabletę tualetas, lengva virtuvės burbulas cleaner, cleaner tualeto, Dantų Valymo Aparatas, putų tualetas, tualeto valiklį, solita, šviežių tualetas, burbulas burbulas, bendrieji vamzdynų valymo mašinos, spalva dūmų vamzdis.

  • Specifikacija/Vnt.: Kita
  • Prekės Forma: Milteliai
Papildoma informacija